Interoute ‘leader’ in Gartners Europese Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting

Tweede jaar op rij dat Interoute in het leiderskwadrant staat

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interoute
  • geplaatst op
  • 7 juli 2015 12:09 uur

Interoute, eigenaar van het grootste cloudservicesplatform in Europa, is aangewezen als leader in Gartner’s Cloud Enabled Managed Hosting Magic Quadrant, Europe, gepubliceerd op 30 juni 2015. In het Magic Quadrant van Gartner worden jaarlijks de cloudhostingproviders en hun dienstverlening geanalyseerd.

Interoute heeft met haar twaalf datacentra en veertien Virtual Data Centres Europa´s grootste glasvezelnetwerk geïntegreerd om zo een groot cloudplatformnetwerk te creëren. In het afgelopen jaar heeft Interoute haar platform uitgebreid met nieuwe Virtual Data Centre-zones in Europa, de VS en Azië. Interoute biedt bovendien unieke mogelijkheden, waaronder de vrije en kosteloze verplaatsing van workloads en data van en naar de verschillende internationale Virtual Data Centres.

Martijn ten Kate, country manager bij Interoute in Nederland, is blij met de erkenning: “Dat we aangewezen zijn als leader van de Europese Cloud-Enabled Managed Hosting Magic Quadrant is voor ons de bevestiging dat we met ons internationale cloudplatform een goed antwoord hebben op de zakelijke wensen en eisen van onze klanten. Organisaties in de hele wereld gebruiken allerlei cloudservices om hun strategie te vernieuwen. Interoute biedt klanten betrouwbare reken- en computerkracht in veertien zones wereldwijd die allemaal gebouwd zijn in een high performance-netwerk met ruim 300 verbindingen.”

Het Gartner-rapport, dat is opgesteld door analisten Tiny Haynes, Gianluca Tramacere, Gregor Petri en Andrew Watson, stelt onder meer: “De leaders hebben aangetoond dat ze geen eendagsvliegen zijn; het zijn de blijvers die regelmatig hun bestaande producten innoveren en kwaliteit leveren op enterprise-niveau. Hun technologische expertise is boven elke twijfel verheven en ze zijn in staat om diensten te leveren aan een grote verscheidenheid aan klanten. Ze bieden een oplossing voor diverse gebruiksscenario’s met afzonderlijke of geïntegreerde toepassingen.”

De erkenning volgt op de positionering van Interoute als de enige Europese provider in de Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service, het internationale rapport dat in mei 2015 werd gepubliceerd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.