Interoute ‘leader’ in Gartners Europese Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting

Tweede jaar op rij dat Interoute in het leiderskwadrant staat

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interoute
  • geplaatst op
  • 7 juli 2015 12:09 uur

Interoute, eigenaar van het grootste cloudservicesplatform in Europa, is aangewezen als leader in Gartner’s Cloud Enabled Managed Hosting Magic Quadrant, Europe, gepubliceerd op 30 juni 2015. In het Magic Quadrant van Gartner worden jaarlijks de cloudhostingproviders en hun dienstverlening geanalyseerd.

Interoute heeft met haar twaalf datacentra en veertien Virtual Data Centres Europa´s grootste glasvezelnetwerk geïntegreerd om zo een groot cloudplatformnetwerk te creëren. In het afgelopen jaar heeft Interoute haar platform uitgebreid met nieuwe Virtual Data Centre-zones in Europa, de VS en Azië. Interoute biedt bovendien unieke mogelijkheden, waaronder de vrije en kosteloze verplaatsing van workloads en data van en naar de verschillende internationale Virtual Data Centres.

Martijn ten Kate, country manager bij Interoute in Nederland, is blij met de erkenning: “Dat we aangewezen zijn als leader van de Europese Cloud-Enabled Managed Hosting Magic Quadrant is voor ons de bevestiging dat we met ons internationale cloudplatform een goed antwoord hebben op de zakelijke wensen en eisen van onze klanten. Organisaties in de hele wereld gebruiken allerlei cloudservices om hun strategie te vernieuwen. Interoute biedt klanten betrouwbare reken- en computerkracht in veertien zones wereldwijd die allemaal gebouwd zijn in een high performance-netwerk met ruim 300 verbindingen.”

Het Gartner-rapport, dat is opgesteld door analisten Tiny Haynes, Gianluca Tramacere, Gregor Petri en Andrew Watson, stelt onder meer: “De leaders hebben aangetoond dat ze geen eendagsvliegen zijn; het zijn de blijvers die regelmatig hun bestaande producten innoveren en kwaliteit leveren op enterprise-niveau. Hun technologische expertise is boven elke twijfel verheven en ze zijn in staat om diensten te leveren aan een grote verscheidenheid aan klanten. Ze bieden een oplossing voor diverse gebruiksscenario’s met afzonderlijke of geïntegreerde toepassingen.”

De erkenning volgt op de positionering van Interoute als de enige Europese provider in de Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service, het internationale rapport dat in mei 2015 werd gepubliceerd.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...