Interxion biedt Amsio de ideale omgeving voor het leveren van hybride cloud-oplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 10 november 2015 10:45 uur

Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat managed service provider Amsio, heeft gekozen voor de Cloud Connect dienst van Interxion voor het leveren van hoogwaardige hybride cloud-oplossingen.

Meer en meer organisaties zijn zich nadrukkelijk aan het oriënteren hoe ze een hybride cloud-benadering kunnen implementeren. Tot voor kort werden de verbindingen tussen de verschillende cloud-platformen vrijwel altijd via het reguliere internet tot stand gebracht. Maar nu organisaties ook steeds vaker hun bedrijfskritische applicaties naar de cloud willen overbrengen, worden aspecten als latency, doorvoercapaciteit en beveiliging steeds belangrijker. Voor providers als Amsio is het daarom zaak om de best mogelijke manieren te selecteren waarop betrouwbare verbindingen tussen de verschillende platformen kunnen worden gemaakt, zodat tegemoet kan worden gekomen aan de performance- en security-eisen die organisaties aan deze verbindingen stellen.

Interxion Cloud Connect is een cloud access service op maat waarmee aan die eisen kan worden voldaan, doordat het klanten in staat stelt om private verbindingen met meerdere cloud-platformen te realiseren via een enkele connectie. Cloud Connect biedt een betere beveiliging en hogere servicelevel-garanties op latency en doorvoersnelheden dan het reguliere internet. Het biedt gebruikers tevens de mogelijkheid om meerdere VLAN’s voor verschillende cloud-omgevingen te bouwen via één interface. Hiermee is Cloud Connect de perfecte oplossing voor service providers als Amsio die hun productportfolio willen uitbreiden door de publieke cloud een belangrijk onderdeel te maken van hun IT-oursourcing-aanbod.

‘Wij zien dat steeds meer organisaties overwegen om over te gaan op een hybride cloud-infrastructuur, waarbij ze bedrijfskritische applicaties in een private cloud onderbrengen en tegelijkertijd toegang hebben tot de flexibele en schaalbare computing-capaciteit van de publieke cloud. Interxion biedt ons met Cloud Connect de ideale dienst om hoogwaardige hybride oplossingen te bouwen voor onze klanten, een veilige omgeving om onze infrastructuur onder te brengen en high-performance, SLA-gebaseerde verbindingen met Microsoft Azure’, zegt Gerben van Leeuwen, Directeur van Amsio.

Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: ‘Met Cloud Connect genieten onze klanten de voordelen van publieke cloud-diensten en kunnen zij de publieke cloud volledig integreren met hun bestaande IT-landschap. Deze aankondiging laat zien dat de dagelijkse praktijk steeds meer toegaat naar hybride oplossingen en het is geweldig om te zien dat een reeds lange klant als Amsio Cloud Connect gebruikt om zijn productaanbod uit te breiden en verder te ontwikkelen.’

Ron Augustus, Director Small en Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft: ‘Interxion is een Microsoft ExpressRoute-partner die hybride oplossingen helpt te realiseren. Managed service providers zoals Amsio dragen vervolgens zorg voor een perfecte afstemming tussen de private en publieke cloud en deze feitelijk als één geïntegreerde oplossing laten functioneren. Het is goed om te zien dat Microsoft Azure ook hier een verbindende rol in kan spelen.’

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...