Interxion biedt toegang tot meer dan 500 connectiviteitsproviders

Aanbieder van carrier-neutrale colocatie-diensten biedt klanten hoogwaardige connectiviteitsopties vanuit zijn Europese datacenters

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 11 februari 2014 14:36 uur

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat zijn community van connectiviteitsproviders uit meer dan 500 bedrijven bestaat. Deze mijlpaal is het directe resultaat van het continue streven van Interxion om voor zijn klanten de best verbonden datacenteromgeving te bieden. Dit doet Interxion onder meer door communities of interest te creëren, waarbij gelijkgestemde bedrijven samenkomen in hetzelfde datacenter. De grote diversiteit aan netwerkdienstverleners in de Europese datacenters van Interxion zorgt dat klanten een ongekende keuze hebben bij het selecteren van de juiste connectiviteitsopties.

De klanten die bij Interxion colocatie afnemen, zijn bijvoorbeeld Managed Service Providers en bedrijven afkomstig uit sectoren als digitale media en financiële dienstverlening. De klanten hebben gemeenschappelijk dat ze een grote behoefte hebben aan hoogwaardige netwerkverbindingen. De connectiviteitsproviders, die hun diensten direct beschikbaar stellen vanuit de Europese datacenters van Interxion, versterken dan ook de waardepropositie van Interxion.

‘Onze klanten willen netwerkoplossingen die hen in staat stellen flexibele verbindingen met andere partijen tot stand te brengen en efficiënt content op te slaan en distribueren. De diversiteit van het dienstenaanbod van de meer dan 500 connectiviteitsproviders, maakt onze datacenters tot ideale omgevingen van waaruit onze klanten de uitdagingen op het gebied van cloud, big data en mobiliteit het hoofd kunnen bieden’, aldus Mike Mike Hollands, Director of Connectivity and Mobile Community van Interxion.

Interxion low resInterxion’s community van connectiviteitsproviders omvat een breed scala aan aanbieders:

• Internationale providers bieden IP- en Ethernet-diensten voor corporate netwerken

• Nationale providers bieden toegang tot een groot aantal woon- en werklocaties

• Regionale providers realiseren verbindingen met een grote capaciteit tussen de datacenters in de regio

• Internet exchanges verzorgen de kosteneffectieve afhandeling van internetverkeer

• Content Distribution Networks zorgen voor hoogwaardige gebruikerservaringen als het gaat om online content en websites

• Mobile Network Operators vereenvoudigen de toegang tot mobiele dienstenplatformen en eindgebruikers

Connectiviteitsproviders wisselen onderling rechtstreeks dataverkeer uit en doen dit daarnaast ook via één van de 19 internet exchanges die in de datacenters van Interxion zijn gehuisvest. Op deze manier realiseren ze een zo goed mogelijke netwerkredundantie en gebruikerservaring. De connectiviteitsproviders profiteren op hun beurt van het grote potentieel aan nieuwe klanten die de datacenters van Interxion hen bieden en van de talloze mogelijkheden om nieuwe omzetstromen te genereren die hieruit voorkomen.

euNetworks, dat al sinds vele jaren zijn diensten aanbiedt vanuit de datacenters van Interxion, onderschrijft dit. ‘De hoge Europese dekkingsgraad van Interxion maakt hen tot een ideale partner om ons te helpen de voordelen van ons hoge-capaciteitsnetwerk over te brengen aan onze doelgroep’, zegt Brady Rafuse, CEO van euNetworks.

De combinatie van een grote verscheidenheid aan netwerkdiensten en meerdere datacenters die wereldwijd verspreid zijn, zorgt voor een optimale prestatie van applicaties en dientengevolge een hoogwaardige gebruikerservaring. Met in de datacenters van Interxion een community van connectiviteitsproviders die voortdurend en snel in omvang toeneemt, groeit ook de toegevoegde waarde die hiervan uitgaat voor klanten.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.