Interxion stelt Theo Buurman aan als Quality Manager

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 3 augustus 2015 12:00 uur

Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Theo Buurman (39) aangesteld als Quality Manager.

Theo Buurman is als Quality Manager verantwoordelijk voor het totale kwaliteits-, proces- en veiligheidsmanagementprogramma voor alle Nederlandse datacenters van Interxion. In deze rol zorgt hij voor de naleving van wet- en regelgeving (compliance), alsook voor de benodigde certificeringen en audits. Naast de uitvoering en naleving van het totale procesmanagement, behoort ook de verdere optimalisatie ervan tot zijn takenpakket. Hij geeft leiding aan de Security Manager en de Security Coördinator. Buurman is lid van het Operations MT en daardoor medeverantwoordelijk voor de langetermijnvisie en de strategie binnen de afdeling Operations.

Buurman heeft ruime ervaring als het gaat om kwaliteitsmanagement en certificeringsprocessen. Voor zijn komst naar Interxion was hij Quality Assurance Engineer bij Fokker waar hij projectleider was voor de implementatie van een geïntegreerd Business Management Systeem. Bij Fokker vervulde hij eveneens de functie van Quality Liaison Engineer. Daarvoor was hij Quality Manager / Business Process Engineer bij Nuon en Quality Engineer bij ASM.

Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: ‘We zien dat onze klanten steeds meer belang hechten aan hoe wij onze processen en werkprocedures hebben ingericht en dan met name aan de garanties die wij hierover kunnen geven in de vorm van certificeringen. Doordat wij onze werkprocessen gecertificeerd hebben, hoeven onze klanten zelf geen dure audits te laten uitvoeren en kunnen zij die certificering een-op-een doorzetten naar hun eindgebruikers. Die focus op kwaliteit is iets wat in ons DNA zit en wat wij met de aanstelling van Theo Buurman als Quality Manager nog verder kunnen optimaliseren.’

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.