IPknowledge behaalt Elite-status binnen Riverbed Performance Partner Program

IPknowledge wordt reseller van het bekroonde Application Performance Platform van Riverbed voor hybride ondernemingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Riverbed
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 12:15 uur

IPknowledge, Nederlandse leverancier van infrastructuuroplossingen, maakt vandaag bekend dat het de partnerstatus ‘Elite’ heeft behaald binnen het Riverbed® Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan dankzij zijn kersverse status als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform™ nu aan zijn klanten aanbieden. Dit platform biedt CIO’s van ondernemingen met een hybride ICT-infrastructuur een ongeëvenaarde mate van overzicht tijdens het inrichten, optimaliseren en beheren van hun ICT-omgeving.

Moderne hybride ICT-architecturen en SaaS-applicaties bieden organisaties aanzienlijke voordelen, zoals een snellere time-to-market, kostenbesparingen en flexibiliteit. Deze nieuwe technologieën brengen echter ook problemen met zich mee, zoals de complexiteit van het beheer van diverse clouds, netwerken, service providers en SLA’s. Daarnaast moeten eindgebruikers op diverse locaties worden ondersteund en honderden verschillende applicaties beschikbaar worden gesteld via een gevarieerde mix van netwerken. Riverbed is de leverancier van het meest complete ICT-beheerplatform voor hybride ondernemingen. Deze oplossing zorgt ervoor dat applicaties naar verwachting presteren, dat benodigde gegevens altijd beschikbaar zijn en dat de oorzaak van prestatieproblemen wordt gedetecteerd en verholpen voordat die van invloed is op de bedrijfsprestaties.

IPknowledge werkt succesvol samen met Riverbed sinds 2004. Dankzij deze samenwerking heeft IPknowledge vele klanten in de publieke en private sector aan zich weten te binden, zoals De Rechtspraak, het Ministerie van Defensie, Tata Steel en Van Oord.

IPknowledge boekt momenteel veel succes met Riverbed® SteelCentral™. Dit is de enige oplossing op de markt die integrale bewaking biedt van de gebruikerservaring, infrastructuur, applicaties en het netwerk. SteelCentral™ biedt een bedrijfsbreed overzicht van de applicatieprestaties. Een aanpak die de toekomst heeft, aldus Fred Geerlings, de CEO van IPknowledge. “Nu zakelijke mobiliteit is uitgegroeid tot de norm, stellen eindgebruikers steeds hogere eisen aan technologie. Om aan deze eisen tegemoet te komen, hebben ICT-teams diepgaander inzicht nodig in de prestaties van alle bedrijfsapplicaties. Dat is precies wat Riverbed te bieden heeft, en kan naar onze mening het verschil maken voor klanten. Om deze reden investeren we in WAN-optimalisatie en expertise op het gebied van applicatie- en netwerkbeheer en zorgen we ervoor dat we de hoogste niveaus van certificatie behalen binnen het Riverbed Performance Partner Program.”

IPknowledge ontving de Elite-status van Riverbed, omdat het voldeed aan de specifieke toelatingseisen en prestatiecriteria van het Performance Partner Program. Meedingen naar het Elite-niveau is alleen mogelijk op basis van een speciale uitnodiging door Riverbed. Deze status wordt toegekend aan partners die consequent een omzetdrempel halen en maximaal investeren in hun samenwerking met Riverbed. Deze partners beschikken over een diepgaande kennis van het volledige productaanbod van Riverbed en drie of meer competenties in Riverbed-oplossingen.

“Piekprestaties voor de hybride onderneming, waarin applicaties, data en mensen zich op alle mogelijke locaties kunnen bevinden, vragen om een overkoepelende benadering van ICT. Riverbed en zijn partners bieden deze organisaties een uitbreidbaar platform voor het beheer van de prestaties van hun applicaties. Ze kunnen hun applicaties en data flexibel hosten op de daarvoor meest geschikte locatie en medewerkers overal waar ze gaan een krachtig presterende werkwerkplek bieden”, zegt Karl Meulema, senior vice president Global Channels bij Riverbed. “We zijn verheugd om de inzet van IPknowledge te belonen door hen het Elite-niveau toe te kennen. Dit is een blijk van erkenning voor het voldoen aan de programmacriteria, hun toewijding aan de samenwerking met Riverbed en hun expertise in het optimaliseren van de prestaties van ICT-infrastructuren.”

De partners van Riverbed maken deel uit van het Riverbed Performance Partner Network, een divers ecosysteem van 3.000 wereldwijde partners. Riverbed werkt nauw samen met deze brancheleidende resellers, distributeurs, dienstverleners en integrators om innovatieve oplossingen af te leveren die een antwoord bieden op complexe zakelijke vraagstukken, toegang bieden tot nieuwe afzetgebieden en nieuwe omzetmogelijkheden creëren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.