ISPam.nl trakteert bedrijven op taart bij een vervulde vacature


ISPam.nl trakteert bedrijven in de cloud-, datacenter- en hostingbranche die een nieuwe collega weten aan te trekken op taart. Op de dag dat de eerste nieuwe collega in dienst treedt bij een bedrijf trakteert ISPam.nl het hele team inclusief de nieuwe collega op taart.

Het enige dat bedrijven hoeven te doen is hun vacature(s) op het ISPam.nl Job board plaatsen en zodra de (eerste) nieuwe collega is gevonden te laten weten op welke dag deze begint. ISPam.nl zorgt er dan voor dat er op die dag rond koffietijd een overheerlijke taart voor het hele team inclusief de nieuwe collega wordt bezorgd.

Arnout Veenman, hoofdredacteur ISPam.nl: “Het aantrekken van een nieuwe collega is een feestje. Dat moet gevierd worden met het hele team inclusief de nieuwe collega. Door een overheerlijke taart te bezorgen op de dag dat de nieuwe collega begint, maken we het nét even wat feestelijker”.

Indien het een bedrijf niet lukt om binnen 90 dagen tenminste één vacature vervult te krijgen, ook dan trakteert ISPam.nl op taart. Het team moet immers een collega die hard nodig is missen en verdiend daarom ook een extraatje.

Bedrijven in de cloud-, datacenter- en hostingbranche die nieuwe collega zoeken én zodra ze hun nieuwe collega hebben dat graag willen vieren met taart kunnen terecht op www.ispam.nl/gefeliciteerd .

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.