ISPConnect organiseert: Netherlands goes WHD

  • Bedrijfsnieuws van
  • ISPConnect
  • geplaatst op
  • 4 maart 2015 15:46 uur

Het jaarlijks terugkerende WHD event in Duitsland is een van de grootste internationale branche events ter wereld. 3 Dagen lang komen nationale en internationale hosters bijeen om te kennis te vergaren en te netwerken met vakbroeders uit de hele wereld.

Het event wordt jaarlijks door grote aantallen Nederlandse hosting bedrijven en hun toeleveranciers bezocht. Vanuit die gedachte van eenheid en visie ziet ISP Connect met haar partners aan de vooravond van het event graag al deze partijen bij elkaar. Een makkelijke en gezamenlijke versnapering mogelijk gemaakt door een aantal trouwe partners moet zorgen dat dit event bijdraagt aan het groeiend profiel van de Nederlandse hosting markt.

Simon Besteman, directeur van ISP Connect: “Ja een event moet leuk zijn maar het moet ook ondersteunend werken aan de profilering van de leden van ISP Connect. Gezamenlijk dragen wij een steeds groter wordend element van de Nederlandse ICT Industrie. Samen met onze partners willen wij ervoor zorgen dat die Nederlandse handelsgeest en visie ook naar het buitenland wordt uitgestraald.”

“Nationaal en internationaal weet men dat de Nederlandse ICT industrie groeit en bloeit als nooit te voren. De stappen die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt met DINL en de Dutch Datacenter Association versterken ons profiel enorm. Met dit event op de maandag avond wil ik niet alleen kijken hoe wij vanuit ISP Connect onze leden kunnen helpen in hun participatie bij internationale events maar wil ik hen ook helpen om hun doelstellingen sneller te behalen dan voorheen. Dit doen we door even lekker met zijn allen vooraf in ontspannen sfeer een biertje te drinken en het Nederlandse sfeertje even lekker aan te wakkeren.”

Aanmelden en meer informatie staat hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.