ISPGids.com maakt vergelijken gecertificeerde hostingdiensten mogelijk


Al sinds 2006 maakt ISPGids.com het eenvoudig om hostingdiensten te vergelijken. Daar is nu ook de mogelijkheid aan toegevoegd om specifiek te zoeken naar hostingdiensten van aanbieders die bijvoorbeeld op basis van ISO 27001 of NEN 7510 gecertificeerd zijn. Op deze manier maakt ISPGids.com het nog eenvoudiger om een geschikte hoster te vinden.

De vraag om te kunnen zoeken naar hostingdiensten waarvan de aanbieder gecertificeerd zijn, is een wens die veelvuldig door zakelijke gebruikers van ISPGids.com is geuit. Veel bedrijven die zelf aan bepaalde normen voldoen en op basis daarvan ook gecertificeerd zijn willen alleen samenwerken met bedrijven die aantoonbaar dezelfde normen hanteren.

Arnout Veenman, uitgever ISPGids.com:
“Steeds meer hosters kiezen er voor om zich te laten certificeren om aan te tonen dat ze aan bepaalde standaarden voldoen. Het was daarom een logische stap om hier ook op ISPGids.com op te kunnen vergelijken. Daarmee maken we het voor onze bezoekers weer net even eenvoudiger om een geschikte hoster te vinden.”.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.