ISPGids.com nu ook bereikbaar vanaf mobiel en tablet


Bezoekers die cloud- en hostingvergelijkingssite ISPGids.com met hun mobiele telefoon of tablet bezoeken krijgen vanaf nu een website te zien die zich perfect aanpast aan hun apparaat. Door de remake van de website kunnen klanten vanaf nu ook eenvoudig hun ervaringen met hun cloud- of hostingprovider delen vanaf hun mobiele telefoon of tablet.

Doordat er gebruik is gemaakt van responsive webdesign is exact dezelfde functionaliteit van ISPGids.com beschikbaar voor mobiele gebruikers. Het maakt daarom geen verschil of een bezoeker de website bezoekt vanaf zijn mobiele telefoon, tablet of desktop computer. De functionaliteit is in alle gevallen exact dezelfde.

ISPGids.com is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor cloud- en hostingdiensten in Nederland en België. Totaal zijn er 17.485 ervaringen met 1.309 cloud- en hostingbedrijven op de website geplaatst door klanten. Daarnaast biedt ISPGids.com potentiële klanten de mogelijkheid 4.169 verschillende cloud- en hostingdiensten met elkaar te vergelijken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.