IT-Ernity Groep en dataplace breiden samenwerking uit met vijfjarige overeenkomst

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 24 maart 2015 10:44 uur

IT-Ernity Groep sluit nieuwe vijfjarige overeenkomst met dataplace in Alblasserdam. Door de sterke groeiontwikkeling op het gebied van datacenteroplossingen, Managed Services en Cloud-diensten van de afgelopen jaren ontstond er binnen de IT-Ernity Groep een sterke behoefte om de datacentercapaciteit verder uit te breiden. Na een zorgvuldige selectieprocedure bij diverse datacenteraanbieders is uiteindelijk besloten om de reeds bestaande samenwerking tussen beide organisaties verder uit te breiden en te bekrachtigen met een nieuwe vijfjarige overeenkomst. Hierdoor zijn zowel de IT-Ernity Groep als haar klanten verzekerd van veilige en professionele datacenterdiensten en is de IT-Ernity Groep in staat haar ambitieuze doelstellingen te concretiseren.

Naast het datacenter van dataplace in Alblasserdam levert de IT-Ernity Groep haar dienstverlening vanuit datacenters in Amsterdam en Eindhoven. Dit faciliteert een gebalanceerde geografische spreiding over Nederland, wat tegemoet komt aan de wensen van relaties van de IT-Ernity Groep.

Beschermde omgeving
Gerben van der Veen, Managing Director van dataplace, zegt: “IT-Ernity laat de laatste jaren een sterke groei zien en dataplace is trots om als belangrijke locatie te mogen voorzien in de groeiende behoefte naar rackspace en datacenterdiensten. Wij kijken ernaar uit onze hernieuwde samenwerking verder te intensiveren en samen met IT-Ernity door te groeien.”

Keuze dataplace
Sebastiaan de Koning, CEO van IT-Ernity Groep: “We zijn erg verheugd met de overeenkomst met dataplace. Zo hebben we onder de rook van Rotterdam een volledig geografisch van Amsterdam afgescheiden datacenterlocatie, die aan alle kwaliteitsnormen voldoet en het Tier III-niveau mag voeren. Met name de professionaliteit en de kwaliteit van dataplace heeft voor ons de doorslag gegeven om de samenwerking verder te intensiveren. Wij zijn ervan overtuigd met deze stap te voorzien in de wensen en eisen van onze klanten. Het stelt ons tevens in staat onze groeiambities te realiseren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.