IT-Ernity neemt Signet over

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 4 januari 2014 15:50 uur

IT-Ernity neemt Signet B.V. met ingang van medio december 2013 integraal over. Signet is een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige en gespecialiseerde oplossingen op het gebied van connectiviteit, networking en VoIP. Tot haar klantenkring behoren onder meer BOL.COM, Centric, Funda, Wessanen, Mars, Sligro, Philips, diverse zorginstellingen en vele andere grote en kleinere organisaties. Signet biedt haar klanten uitstekend beveiligde internetverbindingen en volledig beheerde netwerkinfrastructuren, eventueel als één samengesmolten virtueel netwerk. Door samenwerking met meer dan dertig glasvezel- en DSL-netwerken beschikt Signet over de grootste netwerkdekking van Nederland.

Met de overname van Signet is IT-Ernity in staat om de volledige keten van outsourcingsoplossingen te leveren en beheren; vanaf het datacenter tot achter de voordeur van klanten. IT-Ernity kan hiermee klanten nog beter haar managed- & cloud-dienstenportfolio leveren. De acquisitie van Signet past goed binnen de actieve buy-and-build-strategie van IT-Ernity om haar dienstenportfolio telkens te verbreden en als gevolg hiervan te voldoen aan de sterk groeiende marktvraag.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.