IT-Ernity stelt Chris de Jongh aan als CEO

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 2 november 2015 13:31 uur

IT-Ernity, een leidende internet solutions partner (ISP) in Nederland, heeft met ingang van vandaag Chris de Jongh (55) aangesteld als CEO. In deze rol zal Chris verantwoordelijk zijn voor het bevorderen en bestendigen van de organische groei van de onderneming en de verdere integratie en professionalisering van de organisatie.

Chris de Jongh: “IT-Ernity is een bedrijf met een heel mooi porfolio, een significante positie in de markt en een ervaren management team. Het bedrijf wil de klantbeleving optimaliseren én harder groeien dan de concurrenten in de markt. Die uitdaging is voor mij de reden om voor IT-Ernity te kiezen!” Chris zal zich richten op de verdere stroomlijning van de organisatie, zodat alle kracht en kwaliteiten gecontroleerd kunnen worden ingezet om de groeiambities te verwezenlijken.

Chris de Jongh heeft 30 jaar ervaring in de IT industrie. De afgelopen 15 jaar heeft hij managementrollen vervuld bij diverse internationale ondernemingen, waaronder Avaya. Bij dit bedrijf was hij als Vice President verantwoordelijk voor een 20-tal landenorganisaties in de Benelux, Scandinavië en Oost-Europa. In deze functie heeft hij ook veel ervaring opgedaan met de verkoop van managed services en hosted unified communications-oplossingen. Tijdens zijn loopbaan heeft De Jongh ook een aantal bedrijven opgericht op gebied van netwerkbeveiliging.

Sebastiaan de Koning, oprichter en aandeelhouder van IT-Ernity: “IT-Ernity heeft altijd een duale groeistrategie gevolgd die enerzijds is gericht op organische groei en anderzijds op groei door middel van overnames. Chris zal met name een sterke, additionele focus op de organische uitbouw van het bedrijf gaan leggen. Deze focus is de afgelopen twee jaar door de uitbreiding en versteviging van het directieteam reeds in gang gezet.”

Door de komst van Chris de Jongh zal Sebastiaan zijn functie als CEO neerleggen, zodat hij zich binnen de directie volledig kan richten op corporate development, bestaande uit in ieder geval verdere marktontwikkeling, het uitbouwen van de propositie en het ondersteunen van de directie als het gaat om de algehele strategie van de onderneming. Daarbij zal hij zich ook richten op het doen van strategische overnames en fusies die toegevoegde waarde leveren op het services-aanbod van IT-Ernity. Sebastiaan zal tevens als executive director deel blijven uitmaken van de board of directors van de onderneming.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!