IT-Ernity versterkt directie met Christine Edelman en Pascal Schut

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 3 februari 2016 12:25 uur

IT-Ernity heeft twee nieuwe directieleden aangesteld. Christine Edelman (47) is sinds 1 januari 2016 directeur Partnermanagement. Pascal Schut (31) is met ingang van 1 februari 2016 benoemd tot Salesdirecteur. Met de benoeming van Edelman en Schut verstevigt IT-Ernity zijn directieteam voor het realiseren van zijn sterke groeiambities, zowel in kwaliteit als in omvang.

Edelman was hiervoor werkzaam als Manager Strategic Trade Management bij KPN. In haar functie bij IT-Ernity zal zij zich richten op een nieuwe aanpak voor de dertienhonderd partners die op dit moment verbonden zijn aan de IT-Ernity Groep. Voor IT-Ernity is het partnerkanaal van zeer groot belang om de groeidoelstellingen te behalen.

Schut komt van Cegeka, waar hij de rol van Sales Manager vervulde. Schutwordt verantwoordelijk voor de afdeling Sales binnen de IT-Ernity Groep, waarbij zijn focus zal liggen op managed hosting (Proserve) en IaaS (CloudVPS). Schut zal leiding geven aan een salesteam van vijftien medewerkers.

“Met de komst van Christine en Pascal, beiden met aanzienlijke ervaring en marktkennis, vervullen we twee sleutelposities in ons directieteam. Hiermee kunnen wij de verdere stappen nemen, die nodig zijn voor het versnellen van onze groei en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening”, aldus Chris de Jongh, algemeen directeur van IT-Ernity.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.