IT Masters 2015 stoomt talent én bedrijfsleven klaar voor de toekomst

Nederlands IT-talent naar Silicon Valley

  • Bedrijfsnieuws van
  • BTN
  • geplaatst op
  • 5 november 2015 13:50 uur

De top van het Nederlandse bedrijfsleven, hoogopgeleide IT-prospects en grote namen uit de internationale deeleconomie bundelen op 3 december in Amsterdam de krachten tijdens het meest prestigieuze IT-event van 2015.

Information Technology is hot. Krantenkoppen laten aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘IT service-industrie groeit dit jaar met zeker 20 procent’, ‘Grote overwinning voor Airbnb in Californië’, ‘Hoe te investeren in start-ups’. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Nederland? En hoe profiteren we optimaal van onze eigen talenthub, Amsterdam?

Business Talent Network presenteert het event IT Masters 2015, waarin bedrijfsleven en honderdvijftig hoogopgeleide toptalenten met elkaar netwerken, debatteren en innoveren. Van ethisch hacken en break-outsessies tot paneldiscussies en het IT Masters Debat.

Google

Toonaangevende namen maken hun opwachting in het historische Compagnietheater: onder meer Jelle Prins (Uber), Phillip Wassibauwer (Travelbird), Erick de Muinck Keizer (Google), Nick Lenten (Coolblue) en Matthias Laug (thuisbezorgd.nl) zullen het publiek uitdagen de blik te verbreden. De dag staat onder leiding van Maarten Bouwhuis.

Ook krijgen de twee Nederlandse IT-prospects met de creatiefste antwoorden op een actueel sociaal vraagstuk een geheel verzorgde reis naar Silicon Valley aangeboden.

Aanmelden

Op de IT Masters 2015 is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. HBO- en WO-studenten in het laatste jaar van hun IT-gerelateerde studie moeten er snel bij zijn: inschrijven voor dit unieke event kan nog tot 16 november. Geïnteresseerden zich kunnen aanmelden op www.itmasters2015.nl

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.