Ja! We gaan weer karten! Relined ISP kartcompetitie 2016

  • Bedrijfsnieuws van
  • Relined
  • geplaatst op
  • 12 november 2015 15:30 uur

Op zaterdag 23 april 2016 vindt bij de Kartfabrique in Utrecht de 14e editie van de Relined ISP Kartcompetitie plaats. Het jaarlijks terugkerende kart evenement is met 800 tot 1000 bezoekers het grootste informele evenement voor de Internet Service Provider sector in Nederland. Net als in het afgelopen jaar en de 15e editie straks in 2017 zal Dark Fiber carrier Relined weer platinum sponsor en naamgever zijn van de ISP Kartcompetitie.

Relined Fiber Network kijkt uit naar 14e editie

“In 2015 is het platinum sponsorschap van de ISP Kartcompetitie met succes overgegaan van Quanza Engineering naar Relined”, vertelt Rick van Fucht, Manager Sales en Marketing bij Relined. “Het overnemen van het hoofd sponsorschap van een dergelijk groot evenement is natuurlijk spannend maar we kijken er met volle tevredenheid op terug. Sterker nog, we kijken uit naar de 14e editie van de Relined ISP Kartcompetitie in 2016. We gaan er weer een mooie dag van maken.”

Belangrijk gedachtengoed
“De gedachte achter het evenement is in de achterliggende 14 jaar ongewijzigd gebleven”, aldus Dave Aaldering, initiatiefnemer van de ISP Kartcompetitie. “Het voorzien in de behoefte binnen de sector om elkaar op een informele wijze te treffen en informatie met elkaar uit te wisselen”.

Ook het format van de competitie is altijd blijven staan als een huis, al vonden er in de loop van de jaren wel wat wijzigingen plaats. Tegenwoordig wordt bijvoorbeeld geracet in teamverband en niet meer individueel zoals in de beginjaren. Sinds 2 jaar wordt er ook een thema aan het evenement gekoppeld. In 2015 was het thema “Relined my fiber” dat zowel naar de jaren negentig als de nieuwe platinum sponsor verwees.

Organisatorische versterking
“Het jaarlijks organiseren van de ISP Kartcompetitie heeft nogal wat voeten in de aarde”, vertelt Aaldering. “We doen dit altijd met veel plezier en enthousiasme maar qua tijd en werkzaamheden past het niet meer naast de groei van ons bedrijf. We hebben daarom besloten om de productie van het evenement over te dragen aan The Red Dress Effect van Anna Kocks. Ik ken Anna vanuit haar tijd bij AMS-IX en als een ervaren event organizer die goed bekend is met de sector en de ISP Kartcompetitie zelf. Ze heeft veel ideeën over hoe we het evenement nog beter kunnen maken en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met haar een mooi evenement neer gaan zetten”.

“Deelnemers en sponsoren bovenaan”
Anna Kocks: ”Toen Dave mij benaderde voor de organisatie heb ik geen seconde getwijfeld. De ISP Kartcompetitie wordt gedragen door haar deelnemers en sponsoren. Sponsoren maken een evenement mogelijk en geven het inhoud. Deelnemers geven het waarde en betekenis, zij geven de dag sfeer. Als organisator is het jouw verantwoording om er voor te zorgen dat iedereen uit een evenement haalt waar zij voor zijn gekomen en het liefst nog een beetje meer natuurlijk. Dat is waar ik me voor deze 14e editie voor in ga zetten.”

Inschrijving van start op 23 november!
Op 23 november a.s. zal ook de inschrijving voor het evenement worden geopend. De toegang bedraagt 30 euro per persoon en de online inschrijving zal tot en met vrijdag 22 april geopend zijn. Tijdens het evenement zullen er volop activiteiten plaatsvinden, georganiseerd door sponsoren rondom het thema en kan de strijd rondom het beste kartteam van de 14e editie weer losbarsten!

Sponsoring
Het evenement sponsoren kan ook nog steeds, er is nog plaats. Voor informatie over sponsoring kan contact op worden genomen via: [email protected] waar men ook met andere vragen betreffende de Relined ISP Kartcompetitie terecht kan.

We gaan dit jaar naar Hawaï
Dit jaar zal het evenement een tropisch tintje krijgen. We nemen je mee naar Hawaï, dus trek je strohoed en Hawaï blouse maar vast uit de kast!

Tot 23 april 2016

Wij kijken weer uit naar de 14 editie. We hopen op 23 april zoveel mogelijk mensen uit de sector te verwelkomen. We gaan voor een top editie!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.