Jan Lindeman volgt Marco Vrijburg op als Managing Director van Reasonnet

Perspericht

  • Bedrijfsnieuws van
  • ReasonNet
  • geplaatst op
  • 1 juni 2016 16:24 uur

Amsterdam 1 juni 2016 – Jan Lindeman is aangesteld als Managing Director van Reasonnet. Als ervaren directeur, met ruim 20 jaar ervaring in de technologie sector, neemt hij deze functie over van Marco Vrijburg. Marco Vrijburg wordt binnen de overkoepelende Intelligent Enterprise Solutions holding als CFO verantwoordelijk voor finance.

Jan Lindeman, afkomstig van Microsoft, is ervaren in het ontwikkelen van sterke teams binnen technologie bedrijven. De doelstelling is het realiseren van groei binnen de clouddiensten van Reasonnet en het uitbouwen van relaties met bestaande en nieuwe system integrators.

Lindeman: “IT dienstverleners zijn samen met Reasonnet perfect voorgesorteerd om versneld en kwalitatief aan de enorme vraag naar clouddiensten van haar klanten te voldoen en daarmee gezamenlijk groei te realiseren.” Reasonnet heeft een high-end Cloud infrastructuur, waarmee zij samen met haar partners via het gehanteerde wholesale business model klanten migreren en opschalen naar de Cloud.

Lindeman ziet een uitdaging in het combineren van leiderschap met het actief betrokken zijn bij het behalen van commerciële doelstellingen. “Ik kijk ernaar uit om samen met het team van Reasonnet en onze partners duurzaam verder te ontwikkelen binnen de Cloud services markt,” zegt Lindeman over zijn nieuwe uitdaging.  Vrijburg: “Voor mij is Jan precies passend binnen deze functie. Zijn ervaring en persoonlijkheid helpen Reasonnet verder te ontwikkelen. Met alle vertrouwen kan ik mij richten op mijn nieuwe functie binnen Intelligent Enterprise Solutions.”

Jan Lindeman – LinkedIn

Marco Vrijburg – LinkedIn

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...