Jeff Scipio benoemd tot nieuwe Sales Director van Claranet Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 5 januari 2017 10:57 uur

Per 1 december 2016 heeft Claranet Benelux Jeff Scipio aangesteld als Sales Director. De aanstelling van Jeff Scipio is het resultaat van de ambitie van Claranet Benelux om de komende jaren zich verder te ontwikkelen en te profileren in verschillende strategische rollen als IT-infrastructuurexpert en leverancier op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud.

Jeff Scipio zal samen met het senior managementteam van Claranet Benelux onder leiding van Managing Director Wiebe Nauta, de groeiambitie die Claranet Benelux kent verder vormgeven en begeleiden. Wiebe Nauta is verheugd over de aanstelling: “Met Jeff halen we een ervaren Sales Director in huis. Met zijn achtergrond en ervaring op diverse IT-deelgebieden kunnen we een volgende stap maken in onze groeistrategie waarbij we steeds meer een totaalleverancier worden op gebied van IT.”

Jeff Scipio heeft een achtergrond in de B2B markt en heeft diverse Sales & Marketing Director posities vervuld bij carriers, ICT-organisaties, distributeurs en fabrikanten, zoals onder andere Huawei en ETC / TechData, Colt Telecom en PSINet.

Eén van de nieuwe diensten waar de focus op zal liggen is de nieuwe DaaS-dienst van Claranet. Jef Scipio over dit nieuwe concept: “Binnen het IT-beleid kampen veel organisaties met ingewikkelde vraagstukken over de inzet van devices, zoals desktops, notebooks, tablets en smartphones. Los van de keuze voor de hardware spelen meer factoren een belangrijke rol in het succesvol inzetten van (mobiliteits)oplossingen op dit gebied. Denk hierbij aan veiligheid, beheersbaarheid, logistiek, asset management, flexibiliteit, ondersteuning, reparaties en kostenmanagement. Claranet heeft de dienst Device as a Service Compleet (DaaS Compleet) ontwikkeld om organisaties zoveel mogelijk te ontzorgen en is echt een toegevoegde waarde naast de andere oplossingen op dit gebied”.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...