Jeff Scipio benoemd tot nieuwe Sales Director van Claranet Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 5 januari 2017 10:57 uur

Per 1 december 2016 heeft Claranet Benelux Jeff Scipio aangesteld als Sales Director. De aanstelling van Jeff Scipio is het resultaat van de ambitie van Claranet Benelux om de komende jaren zich verder te ontwikkelen en te profileren in verschillende strategische rollen als IT-infrastructuurexpert en leverancier op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting én cloud.

Jeff Scipio zal samen met het senior managementteam van Claranet Benelux onder leiding van Managing Director Wiebe Nauta, de groeiambitie die Claranet Benelux kent verder vormgeven en begeleiden. Wiebe Nauta is verheugd over de aanstelling: “Met Jeff halen we een ervaren Sales Director in huis. Met zijn achtergrond en ervaring op diverse IT-deelgebieden kunnen we een volgende stap maken in onze groeistrategie waarbij we steeds meer een totaalleverancier worden op gebied van IT.”

Jeff Scipio heeft een achtergrond in de B2B markt en heeft diverse Sales & Marketing Director posities vervuld bij carriers, ICT-organisaties, distributeurs en fabrikanten, zoals onder andere Huawei en ETC / TechData, Colt Telecom en PSINet.

Eén van de nieuwe diensten waar de focus op zal liggen is de nieuwe DaaS-dienst van Claranet. Jef Scipio over dit nieuwe concept: “Binnen het IT-beleid kampen veel organisaties met ingewikkelde vraagstukken over de inzet van devices, zoals desktops, notebooks, tablets en smartphones. Los van de keuze voor de hardware spelen meer factoren een belangrijke rol in het succesvol inzetten van (mobiliteits)oplossingen op dit gebied. Denk hierbij aan veiligheid, beheersbaarheid, logistiek, asset management, flexibiliteit, ondersteuning, reparaties en kostenmanagement. Claranet heeft de dienst Device as a Service Compleet (DaaS Compleet) ontwikkeld om organisaties zoveel mogelijk te ontzorgen en is echt een toegevoegde waarde naast de andere oplossingen op dit gebied”.

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...