Jobrapido kiest voor dedicated servers van OVH

  • Bedrijfsnieuws van
  • OVH
  • geplaatst op
  • 21 juni 2016 15:15 uur

Jobrapido heeft OVH, specialist op het gebied van cloud- en internetinfrastructuren, gekozen voor het inrichten van zijn IT-infrastructuur. De dedicated servers van OVH maken verdere groei van de wereldwijde online vacaturezoekmachine mogelijk door in te spelen op de veranderende vraag van recruiters naar meer snelheid en zoekfuncties die druk legt op de bestaande infrastructuur.

Jobrapido heeft meer dan 60 miljoen geregistreerde gebruikers, 20 miljoen vacatures en 35 miljoen unieke bezoekers per maand. Het bedrijf richt zich volledig op online werving en is actief in 58 landen. “Wij hebben vaak te maken met piekbezoeken op onze sites. Met de oplossing van OVH is het mogelijk om in 120 seconden op te schalen, zodat nieuwe dedicated servers kunnen worden toegevoegd aan een cluster van bestaande servers. Naast de schaalbaarheid zijn OVH’s dedicated servers ideaal dankzij de betrouwbaarheid en performance”, aldus Guiseppe Pasceri, technical director bij Jobrapido.

In de toekomst is Jobrapido van plan tevens gebruik te maken van OVH’s Public Cloud. Hiermee zijn instances, die specifieke pieken aankunnen, oneindig toe te voegen of te deleten bij inefficiënt gebruik. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit en kostenbesparingen. De Public Cloud is op OpenStack gebaseerd en combineert efficiënt toegewijde en gedeelde bronnen. “Het sprak ons erg aan dat OVH over de hele wereld datacenters heeft, omdat wij sterke Europese groeiambities hebben. Op deze manier zijn we in staat strategisch concurrentievoordeel te behalen en is het niveau van performance in alle landen hetzelfde”, besluit Pasceri.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...