Juniper Networks expandeert bij Chipshol


Het Amerikaanse ict-bedrijf Juniper Networks gaat haar activiteiten in Nederland uitbreiden en doet dat in het door Chipshol ontwikkelde Vision Plaza te Schiphol-Rijk. Met eigenaar Chipshol is overeenstemming bereikt over een nieuw huurcontract waarbij Juniper gefaseerd door kan groeien van 3.700 m2 naar 5.400 m2. Eerder breidde ook een ander Amerikaans ict-bedrijf (NetApp) haar activiteiten uit in Vison Plaza, dat ca. 24.000 m2 beslaat.

Als grootste particuliere gebiedsontwikkelaar in de Schiphol-regio heeft Chipshol altijd ingezet op het aantrekken en faciliteren van hoogwaardige groeibedrijven die hoge eisen stellen aan de werkomgeving. Bij de ontwikkeling van Vision Plaza lag dan ook de nadruk op kwaliteit. Zo werd onder het door veel groen, waterpartijen en een plein omgeven gebouw een half verdiepte parkeergarage met 700 plaatsen aangelegd. Hetpand wordt voorzien van groene energie en heeft op het gebied van CO2-uitstoot de certificering Zero Emission.

Mede vanwege de hoge kwaliteit van Vision Plaza, de uitstekende glasvezel connectiviteit en het actieve “on-site” beheer door Chipshol besloot Juniper Networks de expansie van haar activiteiten in Vision Plaza onder te brengen. Het hoofdkantoor van het Amerikaanse bedrijf in Vision Plaza biedt nu werk aan 210 mensen, uit te breiden naar 300. De transactie tussen Chipshol en Juniper Networks werd begeleid door AC Niellsen Ltd. te Londen.

Gebiedsontwikkelaar Chipshol is voornemens binnen Vision Plaza de hoogwaardige datacenter-voorzieningen verder uit te breiden. Dat gebeurt op basis van de internationaal geldende Tier III Standard. Het betreft onder meer afzonderlijk te beveiligen datarooms van elk maximaal 1.000 m2.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.