Juniper Networks introduceert compacte nieuwe datacenter-switch


Juniper Networks, de specialist in netwerkinnovatie, kondigt de introductie aan van de QFX5100-AA, een nieuwe application acceleration-switch en de QFX-PFA, een nieuwe packet flow accelerator-module. Samen vormen deze twee oplossingen een datacenter-switch die rekenkracht en aanpasbare logica binnen het netwerk consolideert. De QFX5100-AA en QFX-PFA bouwen voort op de QFX-reeks van Juniper.

In combinatie met de aanpasbare softwarelogica van Maxeler Technologies geven de oplossingen de prestaties van bedrijfskritische applicaties in latency-gevoelige omgevingen een flinke boost. De switch en module lenen zich bij uitstek voor de financiële dienstverleningssector. Ze verbeteren de prestaties van toepassingen die feeds met marktgegevens en informatie van sociale media verwerken, zorg dragen voor de routering van orders of worden ingezet voor de analyse van big data. Financiële instellingen kunnen zo sneller beslissingen nemen en direct inspringen op kansen in de markt.

Financiële instellingen moeten enorme hoeveelheden informatie uit diverse bronnen in real time analyseren en verwerken om betere beslissingen te kunnen nemen. Het gaat onder meer om marktgegevens, financieel nieuws en informatie op social media. Een andere topprioriteit in deze sector is het terugdringen van kosten en complexiteit van de handelsinfrastructuur om de beheereenvoud en snelheid te vergroten. De compute-integrated netwerkbenadering van Juniper Networks stellen klanten in staat om ICT-bronnen onder te verdelen binnen de infrastructuur van hun datacenter-netwerk. Dit resulteert in krachtige prestaties, low latency en voorspelbaarheid waar de financiële sector om vraagt. Financiële instellingen kunnen zo snel inspelen op nieuwe kansen, zoals hypercontextuele handel op basis van de analyse van big data, ondersteund door steeds grotere rekenkracht.

Juniper Networks stelt zichzelf ten doel om oplossingen te ontwikkelen die voorzien in de behoefte van klanten aan een high performance netwerkinfrastructuren die kunnen worden geautomatiseerd en opgeschaald op basis van de behoefte uit de organisatie. Financiële instellingen staan verder voor de uitdaging om zakelijke risico’s in real time te evalueren, inzichten te distilleren uit big data en elke seconde miljarden nieuwe berichten te verwerken om de concurrentie voor te zijn bij het uitvoeren van handelstransacties. De laatste innovaties van Juniper op het gebied van switching-technologie integreren rekenkracht met het netwerk.

De oplossingen helpen financiële dienstverleners om hun netwerkactiviteiten te stroomlijnen en enorme hoeveelheden data in een fractie van seconden te analyseren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.