Juniper Networks introduceert de snelste firewall binnen de branche


Juniper Networks introduceert nieuwe hardware voor de SRX5800 Services Gateway. Het gaat een combinatie van derde generatie I/O-kaarten (IOC3), een verbeterd midplane chassis en derde generatie systeemkaarten (SCB3). Deze verbeteringen resulteren in een uiterst schaalbaar en betrouwbaar systeem dat providers en grote ondernemingen de snelheid, infrastructuur en applicaties biedt die nodig zijn om eindgebruikers te beschermen tegen bestaande en nieuwe bedreigingen, zonder daar de netwerkprestaties aan op te offeren.

De combinatie van IOC3-kaarten, SCB3-systeemkaarten, een geavanceerd midplane chassis en Express Path-software maakt de SRX5800 Services Gateway tot een uiterst krachtig beveiligingsplatform dat doorvoersnelheden tot boven de 2 Tbps kan bieden. Elke IOC3-lijnkaart biedt ondersteuning voor twee packet forwarding engines (PFE’s), een configuratie met hoge dichtheid met twee 100GbE-interfaces en vier 10Gbe-interfaces. De lijnkaarten bieden een bandbreedte van 240 Gbps; twee keer meer bandbreedte dan de eerdere versie.

Hoewel de nieuwe IOC3-kaarten beschikbaar zullen zijn in een nieuw, verbeterd SRX-chassis, kunnen klanten deze ook inzetten in het huidige SRX-chassis of in gemengde configuraties met bestaande IOC2-kaarten en service processing cards (SPC’s). Providers en grote ondernemingen kunnen zo profiteren van optimale prestaties. Hun netwerkinvesteringen blijven bovendien beschermd dankzij het vermogen om hun infrastructuur op flexibele wijze op te schalen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.