Juniper Networks organiseert jaarlijkse Summit in Hilversum

Het Thema van deze Summit is de Open Disruptive Decade


Juniper Networks, leider in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, organiseert op 13 oktober in Hilversum haar jaarlijkse Juniper Summit, een groot evenement voor CIO’s, IT-managers en channel partners. Het thema van 2016 is de Open Disruptive Decade. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat bezoekers in een dag helemaal bijgepraat worden op het gebied van open networking en networking security.

Tijdens de OPEN Summit komen de volgende onderwerpen voorbij.

  • We maken de resultaten bekend van een groot internationaal klantenonderzoek naar de zakelijke voordelen van open networking. In het onderzoek zijn ook Nederlandse bedrijven meegenomen.
  • Externe en interne experts delen hun visie op de impact van ‘Open Networking’ aand hand van praktische toepassingen, zoals workload automation en security (SDN), hybride cloud, microsegmentatie en multi-tenancy.
  • Klanten vertellen over de transformatie van hun datacenter-, networking- en security-infrastructuur met Juniper Networks.
  • Onze technologische experts gaan dieper in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van Juniper Networks’ innovatieve SDN-, security-, switching- en routing-portfolio.

Aanmelden
De Juniper Networks OPEN Summit vindt plaats op 13 oktober 2016 in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. Kijk hier voor het volledige programma.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...