Juniper Networks organiseert jaarlijkse Summit in Hilversum

Het Thema van deze Summit is de Open Disruptive Decade


Juniper Networks, leider in geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, organiseert op 13 oktober in Hilversum haar jaarlijkse Juniper Summit, een groot evenement voor CIO’s, IT-managers en channel partners. Het thema van 2016 is de Open Disruptive Decade. Een gevarieerd programma zorgt ervoor dat bezoekers in een dag helemaal bijgepraat worden op het gebied van open networking en networking security.

Tijdens de OPEN Summit komen de volgende onderwerpen voorbij.

  • We maken de resultaten bekend van een groot internationaal klantenonderzoek naar de zakelijke voordelen van open networking. In het onderzoek zijn ook Nederlandse bedrijven meegenomen.
  • Externe en interne experts delen hun visie op de impact van ‘Open Networking’ aand hand van praktische toepassingen, zoals workload automation en security (SDN), hybride cloud, microsegmentatie en multi-tenancy.
  • Klanten vertellen over de transformatie van hun datacenter-, networking- en security-infrastructuur met Juniper Networks.
  • Onze technologische experts gaan dieper in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van Juniper Networks’ innovatieve SDN-, security-, switching- en routing-portfolio.

Aanmelden
De Juniper Networks OPEN Summit vindt plaats op 13 oktober 2016 in Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. Kijk hier voor het volledige programma.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.