Kaia Global Networks gaat in zee met EvoSwitch om klanten Remote Peering, Global IP Transit en internationale connectiviteit te kunnen aanbieden

Nieuw partnership stelt EvoSwitch Nederland in staat om zijn klanten rechtstreeks toegang te bieden tot alle toonaangevende Internet Exchanges, World Class IP Transit en internationale netwerkconnectiviteit.

  • Bedrijfsnieuws van
  • EvoSwitch
  • geplaatst op
  • 21 mei 2014 09:28 uur

Voortbordurend op zijn succesvolle uitbreiding in Nederland kondigt Kaia Global Networks een partnership aan met EvoSwitch, toonaangevend leverancier van duurzame en innovatieve carrierneutrale datacenterservices.

Met deze samenwerking spitst Kaia Global Networks zich toe op het leveren van toonaangevende oplossingen aan EvoSwitch-klanten ter ondersteuning van de backbonenetwerken en wil het de klanten toegang verlenen tot het snelste, veiligste en betrouwbaarste netwerk.

Kaia Global Networks is gespecialiseerd in het leveren van schaalbare oplossingen van wereldformaat aan al zijn klanten. Zijn portfolio van diensten omvat Global IP Transit, Remote Peering, point-to-point- en point-to-multipointconnectiviteit en colocatie waarmee het zijn klanten verbeterde netwerkmogelijkheden en groeipotentieel biedt.

Andy O’Meany, Managing Director bij Kaia Global Networks, zegt: “Kaia wil in de eerste plaats een superieure IP Transit Service aanbieden in Europa en de VS; dat is een belangrijk element in de portfolio van diensten die wij verstrekken. Naarmate we de voetafdruk van ons netwerk verder laten groeien is het belangrijk om samen te werken met de juiste bedrijven die ons standpunt delen – enkel de beste diensten leveren aan de klant. We hebben onze reputatie opgebouwd door de hoogste betrouwbaarheidsnormen te respecteren en het verheugt ons dat via dit partnership met EvoSwitch nu ook veel bedrijven in Nederland de rechtstreekse voordelen zullen ervaren van werken met ons”.

Vincent Rais, business development manager voor interconnectie bij EvoSwitch, is het ermee eens. “We besteden veel tijd aan het uitbouwen van ecosystemen in onze datacenters, en de ecosystemen rond connectiviteitservices waren altijd al het sterkst doordat we nu eenmaal een carrierneutrale datacenterleverancier zijn. Wij hebben het gevoel dat de beslissing van Kaia Global Networks om een Point of Presence te openen in ons AMS1 datacenter onze klanten keuzes zal aanreiken die op hoogwaardige transitservices zijn gebaseerd, meer bepaald de content providers die kiezen voor een colocatie met ons.

In de voorbije twaalf maanden heeft EvoSwitch verschillende belangrijke aankondigingen gedaan rond de uitbreiding van zijn klantenbestand, zijn internationale expansie naar de Verenigde Staten met EvoSwitch USA en zijn WDC1 vestiging in Virginia, de verdere uitbreiding van zijn grootste vestiging in Amsterdam, AMS1, en plannen om een tweede datacenter, AMS2, te openen in Amsterdam in de tweede helft van 2015.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...