Kaseya heeft primeur van cloudgebaseerde ID-as-a-Service-oplossing (IDaaS) voor MSP’s

Nieuwe Universal Directory stelt MSP’s in staat om IAM-processen te standaardiseren voor maximale veiligheid voor de klant voor zowel lokale als cloudapplicaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • Kaseya
  • geplaatst op
  • 10 mei 2016 11:11 uur

Kaseya®, marktleider en aanbieder van complete IT-managementoplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en mkb-ondernemingen, biedt met Kaseya AuthAnvil On-Demand een primeur: een nieuwe cloudoplossing voor Identity and Access Management (IAM) met de eerste en enige Universal Directory. Hiermee kan een MSP alle IAM-eisen van zijn klanten op een consistente en gestandaardiseerde manier beheren. Tegelijkertijd ondersteunt het naadloos het brede scala van directory-managementtechnologieën die zijn klanten gebruiken.

Volgens de 2016 Global MSP Pricing Survey van Kaseya zien snelgroeiende MSP’s beveiligingsdiensten als belangrijk concurrentievoordeel, en waarmee ze inspelen op de grootste zorg van hun klant: hogere veiligheidsrisico’s. Met AuthAnvil On-Demand kunnen MSP’s hun klanten geauthentiseerde en veilige toegang verlenen tot zowel lokale als cloudapplicaties vanaf vrijwel elk apparaat.

De AuthAnvil On-Demand authenticatiesuite bestaat uit twee componenten.

  • Multifactor-authenticatie (MFA): verzekerd een zeer hoog niveau van beveiliging doordat toegang alleen mogelijk is voor geautoriseerde gebruikers. Toegang tot apparaten en applicaties is mogelijk met behulp van populaire mobiele apparaten, zoals de iPhone® en apparaten die draaien op Android®, en populaire Universal Second Factor-hardwaresleuteltechnologie (U2F) van bedrijven als Yubico®.
  • Single Sign-On (SSO): hiermee loggen gebruikers één keer in, waarna ze toegang hebben tot al hun webapplicaties. SSO is geïntegreerd met multifactor-authenticatie om de identiteit te verifiëren, en met Password Management om het loginproces te automatiseren. Zo zorgt het in een handomdraai voor provisioning en deprovisioning van gebruikers.

MSP’s kunnen AuthAnvil On-Demand inzetten voor het:

  • toevoegen van een standalone, gelabeld IDaaS-serviceaanbod om optimaal MFA, Password Management en SSO te bieden voor clouddiensten als Salesforce.com, Dropbox, Office 365, en voor on-premise applicaties als SharePoint, Exchange en Microsoft Dynamics;
  • creëren van een uitgebreid, gebruikersgebaseerd beveiligingsaanbod dat onder andere bestaat uit IDaaS, antivirus, antimalware en cloudback-up vanuit Kaseya’s brede portfolio van toonaangevende MSP-oplossingen;
  • versterken van de beveiliging van hun eigen klantactiviteitencentra door toegang tot tools voor klantmanagement te beperken, door klantwachtwoorden te versterken en te beschermen, en door toegangsrechten van oud-werknemers direct te beëindigen.

AuthAnvil On-Demand is geïmplementeerd op Microsoft Azure Cloud, een van de grootste en meest schaalbare public clouds ter wereld. Het Azure-platform stelt AuthAnvil On-Demand in staat om compliant te zijn met een breed scala van internationale en branchespecifieke standaarden, zoals ISO 27001, SOC 1 en SOC 2. Kaseya AuthAnvil On-Demand is beschikbaar in het gehele, wereldwijde Azure-netwerk en beschikt over eigen PODS in Noord-Amerika en Europa.

Paul Cissel, CEO van Internet & Telephone (I&T), een Managed Service Provider in New England met klanten in veertien landen: “I&T was een early adopter van Kaseya’s AuthAnvil tweefactorauthenticatie en single sign-on. Met het implementeren van deze oplossingen hebben onze klanten hun securityniveau aanzienlijk kunnen verhogen. De cloudgebaseerde Universal Directory maakt de oplossing voor ons compleet en maakt dat IDaaS een interessant aanbod is.”

Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya: “De komende twee jaar zal de IDaaS-markt naar verwachting verdubbelen, wat het een sector van explosieve groei maakt. Met AuthAnvil On-Demand kunnen MSP’s deze kans grijpen en snel een winstgevend dienstaanbod op het gebied van beveiliging opbouwen en inzetten voor eindgebruikers.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Ronald: N+1 anyone? En wat Wouter zegt. Kwaliteit kost geld. Bij beschikbaarheid is de redenering van kl...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
Wouter: Dus de VPS'sen bij TransIP (en haar eigen website) zijn niet redundant, sterker nog: ze zijn niet ee...

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?