Kaseya investeert in EMEA met benoeming van vicepresident sales

Spencer Young verantwoordelijk voor uitbreiding MSP’s en mkb

  • Bedrijfsnieuws van
  • Kaseya
  • geplaatst op
  • 23 september 2014 11:05 uur

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, benoemt Spencer Young tot vicepresident sales van EMEA. Vanuit zijn standplaats in het Verenigd Koninkrijk focust Young zich op de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Young heeft een uitstekende trackrecord als het gaat om het laten groeien van organisaties in de softwaresector. Voordat hij bij Kaseya in dienst kwam, was Young regional director Verenigd Koninkrijk en Ierland bij Coverity, een leverancier van software testing solutions. Daar had hij de leiding over een groot deel van het bedrijf, waarbij hij jaar na jaar consistent hoge groeipercentages wist te realiseren. In zijn bijna twintigjarige loopbaan bekleedde Young verschillende sales- en leidinggevende functies bij bedrijven als Interwoven, Verity en FAST Search & Transfer, en werkte hij bij Canon, IBM en Xerox.

“Ik ben zeer blij met mijn aanstelling bij Kaseya, zeker in spannende tijden als deze”, zegt Spencer Young. “De organisatie blijft zijn positie als toonaangevende leverancier van IT-systeembeheersoftware versterken met productinnovaties, overnames en een krachtige focus op de klant. Ik kijk ernaar uit samen te werken met dit goede team om het succes nog verder uit te breiden.”

De benoeming van Young volgt slechts enkele weken nadat Kaseya bekendmaakte security- en authenticatieleverancier Scorpion Software te hebben overgenomen. Ook lanceerde het bedrijf onlangs versie 7.0 van zijn productportfolio, dat onder meer de snelste Remote Client-beheeroplossing ter wereld omvat.

“Wij zijn erg blij Spencer te verwelkomen in het Kaseya-team. Zijn ruime ervaring, bewezen leiderschap en trackrecord maken hem een belangrijke persoon in het bewerkstelligen van verdere groei”, zegt Yogesh Gupta, chief sales officer van Kaseya. “Met Spencer aan het roer van onze salesactiviteiten in EMEA, zijn we in staat ons te focussen op onze klanten in de regio, wat Kaseya en onze klanten helpt nieuwe hoogtes te bereiken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.