Kaseya investeert in EMEA met benoeming van vicepresident sales

Spencer Young verantwoordelijk voor uitbreiding MSP’s en mkb

  • Bedrijfsnieuws van
  • Kaseya
  • geplaatst op
  • 23 september 2014 11:05 uur

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, benoemt Spencer Young tot vicepresident sales van EMEA. Vanuit zijn standplaats in het Verenigd Koninkrijk focust Young zich op de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Young heeft een uitstekende trackrecord als het gaat om het laten groeien van organisaties in de softwaresector. Voordat hij bij Kaseya in dienst kwam, was Young regional director Verenigd Koninkrijk en Ierland bij Coverity, een leverancier van software testing solutions. Daar had hij de leiding over een groot deel van het bedrijf, waarbij hij jaar na jaar consistent hoge groeipercentages wist te realiseren. In zijn bijna twintigjarige loopbaan bekleedde Young verschillende sales- en leidinggevende functies bij bedrijven als Interwoven, Verity en FAST Search & Transfer, en werkte hij bij Canon, IBM en Xerox.

“Ik ben zeer blij met mijn aanstelling bij Kaseya, zeker in spannende tijden als deze”, zegt Spencer Young. “De organisatie blijft zijn positie als toonaangevende leverancier van IT-systeembeheersoftware versterken met productinnovaties, overnames en een krachtige focus op de klant. Ik kijk ernaar uit samen te werken met dit goede team om het succes nog verder uit te breiden.”

De benoeming van Young volgt slechts enkele weken nadat Kaseya bekendmaakte security- en authenticatieleverancier Scorpion Software te hebben overgenomen. Ook lanceerde het bedrijf onlangs versie 7.0 van zijn productportfolio, dat onder meer de snelste Remote Client-beheeroplossing ter wereld omvat.

“Wij zijn erg blij Spencer te verwelkomen in het Kaseya-team. Zijn ruime ervaring, bewezen leiderschap en trackrecord maken hem een belangrijke persoon in het bewerkstelligen van verdere groei”, zegt Yogesh Gupta, chief sales officer van Kaseya. “Met Spencer aan het roer van onze salesactiviteiten in EMEA, zijn we in staat ons te focussen op onze klanten in de regio, wat Kaseya en onze klanten helpt nieuwe hoogtes te bereiken.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...