Keenondots klaar voor groei met nieuwe aandeelhouder

  • Bedrijfsnieuws van
  • Keenondots
  • geplaatst op
  • 8 mei 2015 11:38 uur

Keenondots heeft met het aantrekken van een nieuwe aandeelhouder de eerste stap gezet in het realiseren van haar groeidoelstellingen.

Het cloud service bedrijf Keenondots heeft met het aantrekken van FC Telecom & IT Group als aandeelhouder ook direct een strategisch partnership opgezet met INTO (v/h bekend als Into Telecom), ook onderdeel van de FC Telecom & IT Group. “Wij zijn in staat om partijen zoals INTO strategische voordelen te bieden als het gaat om het leveren van clouddiensten. Met ons cloud distributie platform bieden we IT partners op een ‘pay per use’-basis een eigen leverstraat voor clouddiensten inclusief facturatiemodule. Dit platform kunnen zij inzetten om het online IT delivery model in te richten zonder afhankelijkheid van een Telecom provider of het inkopen van losse diensten bij verschillende cloud providers.”, aldus Laurens van Alphen, Cloud Architect en oprichter van Keenondots.

Strategie
De strategie van Keenondots is, naast het leveren van web services, gericht op het distribueren van clouddiensten van o.a. Microsoft (Office365, Azure) en Odin via het beschikbaar stellen van een eigen cloud leverstraat inclusief facturatiemodule voor IT Partners en Corporate IT afdelingen. Ook Telco’s en hostingbedrijven kunnen van deze dienst gebruik maken. Cloud distributie is een snel opkomende, gespecialiseerde rol die in de Nederlandse markt maar door een beperkt aantal partijen wordt ingevuld.

Fijn samenwerken
“Keenondots is vanaf de start in staat geweest om met een gespecialiseerd team een kwalitatief hoogstaand en flexibel cloud distributie platform neer te zetten op basis van Odin technologie. Odin heeft met Keenondots een voorbeeld in de Nederlandse markt als partner waarmee we graag samenwerken. Met INTO als nieuwe strategische partner van Keenondots zal een nieuwe fase ingeluid worden waarin de ontzorging van IT-partners op het gebied van cloud delivery gerealiseerd wordt.”, aldus Bertil Brendeke, Sales Director Benelux van Odin (v/h Parallels).

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.