Keenondots klaar voor groei met nieuwe aandeelhouder

  • Bedrijfsnieuws van
  • Keenondots
  • geplaatst op
  • 8 mei 2015 11:38 uur

Keenondots heeft met het aantrekken van een nieuwe aandeelhouder de eerste stap gezet in het realiseren van haar groeidoelstellingen.

Het cloud service bedrijf Keenondots heeft met het aantrekken van FC Telecom & IT Group als aandeelhouder ook direct een strategisch partnership opgezet met INTO (v/h bekend als Into Telecom), ook onderdeel van de FC Telecom & IT Group. “Wij zijn in staat om partijen zoals INTO strategische voordelen te bieden als het gaat om het leveren van clouddiensten. Met ons cloud distributie platform bieden we IT partners op een ‘pay per use’-basis een eigen leverstraat voor clouddiensten inclusief facturatiemodule. Dit platform kunnen zij inzetten om het online IT delivery model in te richten zonder afhankelijkheid van een Telecom provider of het inkopen van losse diensten bij verschillende cloud providers.”, aldus Laurens van Alphen, Cloud Architect en oprichter van Keenondots.

Strategie
De strategie van Keenondots is, naast het leveren van web services, gericht op het distribueren van clouddiensten van o.a. Microsoft (Office365, Azure) en Odin via het beschikbaar stellen van een eigen cloud leverstraat inclusief facturatiemodule voor IT Partners en Corporate IT afdelingen. Ook Telco’s en hostingbedrijven kunnen van deze dienst gebruik maken. Cloud distributie is een snel opkomende, gespecialiseerde rol die in de Nederlandse markt maar door een beperkt aantal partijen wordt ingevuld.

Fijn samenwerken
“Keenondots is vanaf de start in staat geweest om met een gespecialiseerd team een kwalitatief hoogstaand en flexibel cloud distributie platform neer te zetten op basis van Odin technologie. Odin heeft met Keenondots een voorbeeld in de Nederlandse markt als partner waarmee we graag samenwerken. Met INTO als nieuwe strategische partner van Keenondots zal een nieuwe fase ingeluid worden waarin de ontzorging van IT-partners op het gebied van cloud delivery gerealiseerd wordt.”, aldus Bertil Brendeke, Sales Director Benelux van Odin (v/h Parallels).

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

18 hosting en datacentertweets: Zonnepanelen, nieuwe koelmachine, 8 jarig bestaan, taart en events
Eerlijke Jan: Ipv. steeds alle reactie's steeds te verwijderen zou je beter het artikel over VIMEXX weghalen of er...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!