Keenondots lanceert Workspace 365 voor Online Werken

  • Bedrijfsnieuws van
  • Keenondots
  • geplaatst op
  • 2 juni 2015 13:44 uur

Met de keuze voor Workspace 365 vereenvoudigt Keenondots de traditionele werkplek en bespaart licentiekosten voor de klanten van hun partners. Hiermee spelen zij in op de wensen van de zakelijke markt. Partners kunnen zowel een volledige cloud variant met web apps of een hybride versie met Windows apps aanbieden om zo een migratie naar de cloud te faciliteren.

“Partners kunnen drastisch helpen snijden in de werkplek uitgaven van hun klanten door Workspace 365 als een nieuw type desktop met Office 365 aan te bieden. Workspace 365 is de basis om andere applicaties te integreren met Office 365. Dit kan op Hosted Desktop licenties een forse besparing per medewerker en per maand opleveren” aldus Laurens van Alphen, Cloud Architect en oprichter van Keenondots.

Vereenvoudiging van de werkplek

Workspace 365 is daarnaast gericht op het werk eenvoudiger te maken door:
1. alles wat nodig is om te werken te verzamelen in één online startpunt;
2. de toegang te vereenvoudigen tot web apps via Single Sign-On;
3. de user interface en processen van applicaties zelf te versimpelen.

Een voorbeeld van een versimpeling is de user-interface bovenop Office 365 waarbij gebruikers meer overzicht krijgen in documenten en e-mails. Daarnaast worden via Business Apps eenvoudige formulieren gemaakt om processen te automatiseren of te koppelen aan software pakketten via een API.

Eerste partner INTO

De eerste partner van Keenondots die de werkplek adopteert als platform om hun klanten te helpen te migreren naar de cloud is INTO (voorheen: Into Telecom). Klanten kunnen hierdoor eenvoudig de kosten vergelijken met het traditionele aanbod. Om dit te bereiken leveren zij diverse versies van hun werkplek, INTO Workspace, met daarin clouddiensten zoals Office 365 of Windows services. “Dit is geweldig voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Voor onze franchisenemers willen wij bijvoorbeeld onze data en applicaties op één centraal punt brengen. Hiervoor laten wij nu een koppeling ontwikkelen tussen de Workspace 365 Business Apps, Office 365 en AFAS Profit, zo komt alles samen in de online werkplek.”, aldus René Oldenbeuving, CEO van INTO.

“Doordat de teams van Keenondots en INTO snel schakelen waren ze direct in staat om de kansen met Workspace 365 te vertalen naar hun doelgroep. De samenwerking laat zien dat je succesvol kunt zijn in de cloud als je duidelijke keuzes maakt omtrent productaanbod en migraties.”, aldus Erik Nicolai, Co-founder van Workspace 365.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.