Kerio Reseller Events

  • Bedrijfsnieuws van
  • BIT
  • geplaatst op
  • 29 april 2015 09:55 uur

In mei organiseren we een aantal resellerdagen waarin we u graag de laatste ins en outs vertellen over de Kerio producten. De events vinden zoals elk jaar plaats in zowel Nederland als België. De opzet voor de events verschilt per land, let u dus goed op voor welk event u zich inschrijft en waar het plaatsvindt. Wanneer u deelneemt aan één van onze events, kunt u profiteren van de speciale acties die wij deze dagen aanbieden. De details daarover vindt u hieronder en op de inschrijfpagina’s terug.

De events in Nederland:

Reseller Event Kerio Connect
Datum: Woensdag 20 mei 2015
Locatie: Nieuwegein, Nederland
Meer informatie en inschrijven

Reseller Event Kerio Control
Datum: Donderdag 21 mei 2015
Locatie: Nieuwegein, Nederland
Meer informatie en inschrijven

Bij bezoek aan het event over Kerio Connect kunt u voor een periode van 3 maanden uw eigen Kerio Connect Cloud instance verkrijgen. Deze kan voor interne, demo en/of test doeleinden worden ingezet, maar mag ook commercieel worden ingezet naar uw klanten.

Bij een bezoek aan het event over Kerio Control kunt u voor een unieke prijs één 20 user Kerio Control Box 1120 meekrijgen. Deze actie is speciaal opgezet om de Kerio Control box te introduceren bij resellers die geïnteresseerd zijn in Kerio Control en daarmee verkooptechnisch aan de slag willen. Deze kan voor interne, demo en/of test doeleinden worden ingezet, maar mag ook commercieel worden verkocht aan uw klanten.

* Aanbiedingen gelden alleen bij een bezoek aan één van deze events en zo lang de voorraad strekt. Beperkt aantal inschrijvingen beschikbaar.

Het event in België:

Kerio Reseller Event
Datum: Dinsdag 19 mei 2015
Locatie: Gent, België
Meer informatie en inschrijven

Bij een bezoek aan dit event kunt u profiteren van 2 unieke acties. U kunt voor een scherpe prijs één 20 user Kerio Control Box 1120 meekrijgen. Deze actie is speciaal opgezet om de Kerio Control box te introduceren bij resellers die geïnteresseerd zijn in Kerio Control en daarmee verkooptechnisch aan de slag willen. Deze kan voor interne, demo en/of test doeleinden worden ingezet, maar mag ook commercieel worden verkocht aan uw klanten. Ook kunt u voor een periode van 3 maanden uw eigen Kerio Connect Cloud instance verkrijgen. Deze kan voor interne, demo en/of test doeleinden worden ingezet, maar mag ook commercieel worden ingezet naar uw klanten.

* Aanbiedingen gelden alleen bij een bezoek aan het event en zo lang de voorraad strekt. Beperkt aantal inschrijvingen beschikbaar.

Schrijf u nu in voor één van deze events of neem contact met ons op voor meer informatie.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.