Keynoteprogramma Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bekend

Centrale thema grootste IT-beurs van Nederland is ‘Internet of Things’ – meer sprekers in twee dagen dan in eerdere edities

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2014 11:38 uur

De Jaarbeurs, organisator van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event, maakt het keynoteprogramma van 2014 bekend. In totaal zijn er circa 130 seminars in dertien theaters, verdeeld over twee dagen. Dit jaar is het centrale thema ‘Internet of Things’. Dit thema geldt tevens als overkoepelend onderwerp in zeven ‘theaters’ rondom zeven actuele onderwerpen: Cyber Security, Data Growth & Storage Capacity, IT Service Management & Control, Enterprise Mobility, Data Center & Infrastructure Optimisation, Cloud Computing, en Privacy, Governance & Risk Management. Op 29 en 30 oktober 2014 kunnen bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event.

Het keynoteprogramma is zeer divers. Zo komt onder anderen Yori Kamphuis, futurist van het jaar 2013, vertellen over de toekomst van het ‘Internet of Things’. Daarnaast geeft Curtis Preston – beter bekend als Mr. Backup – tijdens een sessie een overzicht van twintig jaar back-up en recovery. Peter Zinn, lid van het Team High-Tech Crime van de landelijke politie, geeft inzicht in hoe de overheid strijdt tegen cybercrime en cybercriminelen. Interessant belooft ook de keynote van lifehacker ‘IJskimo’ te worden, waarin hij een boeiend betoog geeft over hoe je als mens kunt omgaan met de ‘beïnvloedingsmaatschappij’ van vandaag de dag.

Andere presentaties die bezoekers kunnen verwachten, zijn een verhaal van Jan-Willem de Koster van SAP over hoe technologie in de sport zorgt voor betere prestaties. Hoe bezoekers daaraan een voorbeeld kunnen nemen, blijft ook niet onbesproken. Hans de Jong van OPCW gaat in op de informatiebeveiliging bij een Nobelprijswinnaar. En schuif aan bij Thomas Bosboom en Martijn Knuiman van Deloitte voor de Infosecurity Hacking Challenge 3.0. Na de zeer goed ontvangen Challenges in 2012 en 2013 is nu te zien hoe hackers echt werken in een compleet nieuwe versie. De Ethical Hacking-experts geven toelichting op de acties van de hackers, terwijl de bezoekers live meekijken.

“De kracht van de drie gecombineerde IT-beurzen ligt vooral in de exposanten en de sprekers. Bezoekers kiezen zelf welke informatie ze tot zich willen nemen en met welke informatie ze daadwerkelijk iets doen. Wij bieden ze alle kennis onder één dak, te halen bij toonaangevende sprekers uit de sector en via face-to-face meetingen op de beursvloer”, zegt Ivo Meertens, Markt Manager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen. “We merken dat bezoekers juist ook prijs stellen op onafhankelijke sprekers. Met de komst van Yori Kamphuis, Curtis Preston en veel anderen voldoen we perfect aan die behoefte.”

Het volledige keynoteprogramma is te vinden op de websites van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de seminars via: www.infosecurity.nl/combi-registratie. Hoe sneller, hoe beter – want vol is vol. De beurs is geopend op 29 en 30 oktober 2014 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtags: #ISNL14, #SENL14 en #TTE14.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...