Keynoteprogramma Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bekend

Centrale thema grootste IT-beurs van Nederland is ‘Internet of Things’ – meer sprekers in twee dagen dan in eerdere edities

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
  • geplaatst op
  • 9 oktober 2014 11:38 uur

De Jaarbeurs, organisator van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event, maakt het keynoteprogramma van 2014 bekend. In totaal zijn er circa 130 seminars in dertien theaters, verdeeld over twee dagen. Dit jaar is het centrale thema ‘Internet of Things’. Dit thema geldt tevens als overkoepelend onderwerp in zeven ‘theaters’ rondom zeven actuele onderwerpen: Cyber Security, Data Growth & Storage Capacity, IT Service Management & Control, Enterprise Mobility, Data Center & Infrastructure Optimisation, Cloud Computing, en Privacy, Governance & Risk Management. Op 29 en 30 oktober 2014 kunnen bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht terecht voor Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event.

Het keynoteprogramma is zeer divers. Zo komt onder anderen Yori Kamphuis, futurist van het jaar 2013, vertellen over de toekomst van het ‘Internet of Things’. Daarnaast geeft Curtis Preston – beter bekend als Mr. Backup – tijdens een sessie een overzicht van twintig jaar back-up en recovery. Peter Zinn, lid van het Team High-Tech Crime van de landelijke politie, geeft inzicht in hoe de overheid strijdt tegen cybercrime en cybercriminelen. Interessant belooft ook de keynote van lifehacker ‘IJskimo’ te worden, waarin hij een boeiend betoog geeft over hoe je als mens kunt omgaan met de ‘beïnvloedingsmaatschappij’ van vandaag de dag.

Andere presentaties die bezoekers kunnen verwachten, zijn een verhaal van Jan-Willem de Koster van SAP over hoe technologie in de sport zorgt voor betere prestaties. Hoe bezoekers daaraan een voorbeeld kunnen nemen, blijft ook niet onbesproken. Hans de Jong van OPCW gaat in op de informatiebeveiliging bij een Nobelprijswinnaar. En schuif aan bij Thomas Bosboom en Martijn Knuiman van Deloitte voor de Infosecurity Hacking Challenge 3.0. Na de zeer goed ontvangen Challenges in 2012 en 2013 is nu te zien hoe hackers echt werken in een compleet nieuwe versie. De Ethical Hacking-experts geven toelichting op de acties van de hackers, terwijl de bezoekers live meekijken.

“De kracht van de drie gecombineerde IT-beurzen ligt vooral in de exposanten en de sprekers. Bezoekers kiezen zelf welke informatie ze tot zich willen nemen en met welke informatie ze daadwerkelijk iets doen. Wij bieden ze alle kennis onder één dak, te halen bij toonaangevende sprekers uit de sector en via face-to-face meetingen op de beursvloer”, zegt Ivo Meertens, Markt Manager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen. “We merken dat bezoekers juist ook prijs stellen op onafhankelijke sprekers. Met de komst van Yori Kamphuis, Curtis Preston en veel anderen voldoen we perfect aan die behoefte.”

Het volledige keynoteprogramma is te vinden op de websites van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de seminars via: www.infosecurity.nl/combi-registratie. Hoe sneller, hoe beter – want vol is vol. De beurs is geopend op 29 en 30 oktober 2014 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtags: #ISNL14, #SENL14 en #TTE14.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.