Klaar voor Het Nieuwe Werken met geheel vernieuwd platform van Box

  • Bedrijfsnieuws van
  • Box
  • geplaatst op
  • 9 september 2016 14:22 uur

Box (NYSE: BOX) kondigt op BoxWorks 2016 de komst van een geheel vernieuwd platform aan waarmee nog beter wordt ingespeeld op de uitdagingen van Het Nieuwe Werken. Het gaat om een geavanceerde omgeving voor content management en samenwerking, al dan niet real-time, met de eveneens vernieuwde Box Notes-omgeving. Ook worden de routinematige workflows met IBM en de aankondiging van Box Relay vereenvoudigd.

De vernieuwing van Box maakt het voor bedrijven mogelijk om al hun kritische informatie via één platform te centraliseren. Hierdoor worden dure en gebruiksonvriendelijke legacy-systemen en beperkte mogelijkheden bij bestanden synchroniseren en delen, overbodig.

Het platform
Het nieuwe platform zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring als het gaat om bestanden beheren en gezamenlijk wijzigen. Dit gebeurt allemaal vanaf één plek. Het platform beschikt over nieuwe functionaliteiten zoals:

Snel content ontdekken: in de nieuwe omgeving worden pagina’s dertig procent sneller geladen en bestanden wel vijf keer zo snel geüpload. Dankzij de strakkere lay-out en eenvoudigere navigatie, wordt relevante content in Box altijd gemakkelijk toegankelijk. Gebruikers kunnen hun Box-startpagina aanpassen, zodat relevante content altijd direct beschikbaar is na aanmelding. Met de krachtige nieuwe zoekfunctie kan er naar content zonder trefwoorden worden gezocht. Hierdoor is het eenvoudiger dan ooit om de juiste bestanden te vinden, zelfs wanneer niet alle informatie beschikbaar is.
Uitgebreide weergavemogelijkheden: Box ondersteunt vanaf nu 3D-objecten, 360º-afbeeldingen en -video’s en HD-video’s, waardoor de omgeving de beste plek wordt om content te delen, weer te geven en te beheren, inclusief de allerlaatste snufjes op het gebied van multimedia. Met Box krijgen gebruikers rechtstreeks toegang tot bestandstypen die anders vaak alleen via tijdrovende upload- en downloadbewerkingen toegankelijk zijn.
Aantekeningen voor snelle feedback per regel: in een volgende release kunnen gebruikers tekst markeren en direct per regel opmerkingen toevoegen. Dit aan alle content die in Box wordt weergegeven. Bestanden hoeven niet in hun eigen toepassingen te worden geopend, bijvoorbeeld Microsoft Office of Adobe, om opmerkingen toe te voegen en wijzigingen op te slaan.

Box Notes
In aanvulling hierop tilt de vernieuwing van Box Notes samenwerking binnen een team naar een volgend niveau:
Toegang tot alle notities vanaf één locatie: gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe notities maken, recent bewerkte of favoriete notities openen en gedeelde notities tussen gebruikers en teams raadplegen. Dit alles kan vanuit een nieuwe zijbalk die toegankelijk is wanneer een Box Note open staat. Het is dus niet meer nodig om buiten Box Notes in mappen naar een specifieke notitie te zoeken, omdat alles op één plek wordt bewaard.
Box Notes direct vanaf het bureaublad openen: Box Notes biedt vanaf nu direct toegang tot alle notities. Alle medebewerkers kunnen dezelfde notitie zien en gelijktijdig – real-time – bewerken. In een volgende release is het ook mogelijk om offline notities te maken en te bewerken, opmerkingen toe te voegen en meer. Zodra er verbinding wordt gemaakt, worden alle wijzigingen met Box gesynchroniseerd, zodat elke gebruiker toegang krijgt tot de nieuwste versie.

Lancering Box Relay in samenwerking met IBM
Box heeft in samenwerking met IBM Box Relay gelanceerd. Hiermee kunnen workflows op eenvoudige wijze worden ontwikkeld:
Dagelijkse processen eenvoudig automatiseren: Box Relay verhoogt de productiviteit door de automatisering van herhaalbare taken, zonder dat daar IT-ondersteuning voor nodig is. Met deze oplossing kan elke medewerker van een organisatie snel eigen of vooraf gedefinieerde workflows samenstellen, volgen en beheren.
Naadloze workflows voor interne en externe samenwerking: omdat Box Relay gebaseerd is op Box, kunnen workflows veilig worden uitgebreid naar zowel interne als externe teams. Taken kunnen worden toegewezen aan klanten, leveranciers of partners, zodat processen niet vastlopen wanneer content door of tussen organisaties stroomt.
Volledige transparantie tijdens de workflow: het dashboard biedt real-time inzicht, geeft meldingen aan gebruikers wanneer items worden toegewezen of klaar moeten zijn en biedt een transparante audit trail voor elke actie, in elke workflow. Hierdoor hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over gemiste deadlines, teamcommunicatie of rapportages en tracking.
Alle voordelen van Box: content in Box Relay-workflows kan worden bewerkt en opgeslagen door middel van alle bestaande Box-integraties, waaronder Office 365, Adobe en Salesforce. Content wordt beveiligd met Box-functies zoals gereguleerde toestemmingen, wachtwoord beveiligde content en toegangsstatistieken. Gebruikers profiteren indien gewenst, van de hoogwaardige beveiligings- en beheerpakketten van Box zoals Box KeySafe, Box Zones en Box Governance.

Meer dan 66.000 bedrijven vertrouwen op Box voor veilig beheer van content in de cloud. Bedrijven over de hele wereld, zoals AstraZeneca, General Electric, P&G en Schneider Electric, kunnen straks profiteren van de nieuwe functies en mogelijkheden van het geheel vernieuwde Box.

“Bedrijven moeten tegenwoordig meer verbonden zijn, beter samenwerken en sneller reageren dan ooit tevoren,” zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “In de geheel vernieuwde omgeving van Box komt alles samen – of informatie nu wordt gedeeld met partners, er real-time wordt samengewerkt met collega’s of processen en routinetaken worden geautomatiseerd. Hierdoor kunnen medewerkers zich op de kern van hun werkzaamheden focussen.”

Prijzen en beschikbaarheid
• Het nieuwe Box platform is vanaf vandaag en zonder extra kosten algemeen beschikbaar voor alle gebruikers die zich daarvoor aanmelden.
• De nieuwste Box Notes zal dit najaar beschikbaar zijn voor alle gebruikers. De geheel nieuwe Box Notes-desktopapplicatie komt deze winter voor alle gebruikers uit. Beide versies zijn beschikbaar zonder extra kosten.
• Box Relay staat gepland om als bètaversie te worden uitgebracht in het vierde kwartaal van dit jaar en algemeen beschikbaar in de eerste helft van volgend jaar. Box Relay is dan beschikbaar voor zakelijke gebruikers van Box, tegen een extra vergoeding.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.