Klanten bovengemiddeld tevreden over Previder

De verschillende afdelingen scoren gemiddeld een 7,6

  • Bedrijfsnieuws van
  • Previder
  • geplaatst op
  • 26 januari 2016 10:35 uur

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, heeft tijdens het laatste klanttevredenheidsonderzoek bijzonder goede resultaten behaald. Klanten gaven Previder gemiddeld een 7,6 voor de kwaliteit van de verschillende afdelingen. Het bedrijf laat daarmee andere datacenterleveranciers, die vergelijkbare onderzoeken uitvoeren, achter zich.

Het klanttevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd onder de klanten en partners van Previder die momenteel diensten afnemen uit de twee carrier-neutrale datacenters. De klanten beantwoordden daarbij onder andere vragen met betrekking tot hun tevredenheid over de verschillende afdelingen van Previder (verkoop, servicedesk en orderdesk), over de dienstverlening in zijn totaliteit en of ze Previder zouden aanbevelen aan anderen. Op alle punten werden daarbij goede cijfers gehaald. De competenties van de verschillende afdelingen kregen gemiddeld een 7,6. De Net Promotor Score (NPS), ofwel de score die weergeeft in welke mate klanten je zouden aanbevelen aan een ander, kwam uit op 26.

NPS-score en feedback
Mark Hegeman, servicemanager bij Previder, is erg tevreden met de gunstige resultaten. Met name de hoge NPS was voor hem een erkenning voor de kwaliteit van de dienstverlening. “Het feit dat onze klanten ons zeker aan zouden bevelen aan anderen is in feite de beste reclame die je je als bedrijf kan wensen,” aldus Hegeman. “Het laat ook zien dat we als bedrijf op de goede weg zijn. We hebben afgelopen jaar verschillende ingrepen gedaan om de kwaliteit van de dienstverlening nog verder te verbeteren, zoals een nieuw ticketing-systeem, de migratie van ons platform naar full-SSD storage en de introductie van een nieuw self-service IaaS-portal. Je ziet dat dit zijn vruchten afwerpt.”

Klanten kregen ook de mogelijkheid om feedback te geven, waardoor Previder ook het komende jaar effectief kan werken aan het verbeteren van de klanttevredenheid. Sommige klanten namen deze mogelijkheid om hun waardering uit te spreken. Met name de heldere en servicegerichte houding van de medewerkers werden daarbij geroemd. “We blijven werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Goede service en klantcontact is één van die punten waar je je als datacenterleverancier echt mee kan onderscheiden. Klanttevredenheid heeft zodoende onze allerhoogste prioriteit,” aldus Hegeman.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...