Klanten Red Hat tonen wereldwijd sterke interesse in OpenStack

  • Bedrijfsnieuws van
  • Red Hat
  • geplaatst op
  • 17 april 2014 11:10 uur

Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, ziet een toenemende interesse in zijn OpenStack-portfolio, dat zich richt op het leveren van een open hybride cloud. De Red Hat OpenStack-producten hebben zich, sinds de introductie in juni 2013, ontwikkeld tot een toonaangevende oplossingen voor het bouwen van schaalbare, private clouds met gestroomlijnd beheer. Tientallen organisaties zijn al gestart met proof-of-concepts voor Red Hat’s OpenStack-oplossingen.

Het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, momenteel beschikbaar in versie 4.0, biedt een geïntegreerde en geoptimaliseerde basis voor het bouwen van OpenStack clouds en brengt Red Hat Enterprise Linux en Red Hat’s OpenStack technologie samen. Met Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform kunnen organisaties profiteren van het snelle innovatietempo van het OpenStack-project. Klanten die van een proof-of-concept naar een enterprise-editie van Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform zijn overgestapt, zijn onder andere: Het Broad Institute of Harvard & MIT, Midokura, het National Computational Infrastructure (NCI) at The Australian National University en de universiteit van Porto (Universidade do Porto).

Red Hat Cloud Infrastructure helpt organisaties met het bouwen en beheren van een private IaaS cloud, die is gebaseerd op datacentervirtualisatie en management-technologieën voor traditionele workloads. In versie 4.0 integreert Red Hat Cloud Infrastructure de producten Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat CloudForms, Red Hat’s open hybride cloud management-oplossingen en het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform. Hierdoor kunnen klanten een geïntegreerde open private cloud bouwen, de eerste stap op weg naar de realisatie van een open hybride cloud. Red Hat Cloud Infrastructure wordt gebruikt door wereldwijde enterprise-klanten, waaronder: Nanyang Technological University. De technische universiteit in Singapore zet Red Hat Cloud Infrastructure in om een hybride cloud-architectuur te bouwen voor hun High Performance Computing Center. Ze wilden een hybride cloud waarmee ze zowel een private als een publieke cloud kunnen gebruiken en integreren, terwijl gebruikers hun data in private storage veilig kunnen opslaan.

Quotes

Radhesh Balakrishnan, general manager Virtualization en OpenStack bij Red Hat

“We zijn verheugd met de sterke vraag naar de Red Hat OpenStack-producten sinds de beschikbaarheid in juli vorig jaar. We hebben OpenStack zien transformeren van belofte tot werkelijkheid. Daarnaast ontwikkelden Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform en Red Hat Cloud Infrastructure zich tot toonaangevende oplossingen voor veilige, schaalbare private clouds. De klantsuccessen onderstrepen de waarde die Red Hat biedt.”

James Weatherell, Linux enterprise engineer III, The Broad Institute of MIT and Harvard

“Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform biedt ons de sterke basis die we nodig hebben voor het bouwen van onze interne cloud en we kijken uit naar de overstap naar de volledig ondersteunde versie van Red Hat Enterprise Linux als ons besturingssysteem. Wij hopen te kunnen blijven voldoen aan de vraag naar OpenStack-gedreven mogelijkheden in ons datacenter om zo de meest innovatieve on-demand onderzoeksruimte te bieden voor samenwerking bij de behandeling van kanker.”

Yoshi Tamura, product manager, Midokura

“Met het Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform kunnen we sneller reageren op de vraag van klanten. Daarnaast is het bevorderlijk voor de ontwikkeling van onze eigen interne cloud-behoeften. Met de oplossing bouwen we onze eigen private cloud op een veilige en schaalbare basis.”

Yeng Chai SOH, founding director High Performance Computing Centre bij Nanyang Technological University

“Het aanpassingsvermogen was bij onze implementatie belangrijk, aangezien we geen cloud-oplossing hadden die bij onze bestaande hybride cloud IT-architectuur paste. Door de flexibiliteit die de open architectuur van Red Hat Cloud Infrastructure ons biedt, konden we de prestaties van onze virtuele omgeving verbeteren zonder de huidige fysieke middelen te hoeven herzien. Daarnaast realiseren we met de Red Hat portal aanzienlijke kostenbesparingen.”

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...