Koning & Hartman ontvangt contract van Eurofiber


Koning & Hartman ontvangt van Eurofiber een contract van 2 jaar voor het uitvoeren van de glasvezelwerkzaamheden ten behoeve van de zakelijke markt. Het contract is ingegaan per 1 april 2015.

Koning & Hartman is opnieuw één van de partners die zorgdragen voor uitbreiding van het glasvezelnetwerk van Eurofiber en de realisatie van klantaansluitingen. Eurofiber breidt zijn netwerk continu uit en streeft naar voortdurende verbetering van kwaliteit van dienstverlening en efficiency. Co-creatie met geselecteerde partners speelt hierbij een belangrijke rol.

Ook deze keer heeft Eurofiber Koning & Hartman gevraagd mee te denken over het behalen van de doelstellingen en deze input is verwerkt in de nieuwe contracten. De doelstellingen van de hernieuwde samenwerking zijn leverbetrouwbaarheid en verkorting van Time to Market door optimalisatie van de samenwerking in de keten.

Koning & Hartman realiseert verglazingsprojecten van gemeenten en legt glasvezelverbindingen aan naar en op industriegebieden en bedrijventerreinen. Het Telecom bedrijf is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor triple-play (tv, radio en internet). Koning & Hartman heeft ruime ervaring in het begeleiden van glasvezeltrajecten, van consultancy, ontwerp en vergunningaanvraag tot en met uitvoering, projectbewaking, oplevering en special projects.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.