Koning & Hartman wint wederom FD Gazellen Award


Technologiebedrijf Koning & Hartman is voor de tweede keer op rij winnaar vaneen FD Gazellen Awardin de categorie Grote Ondernemingen. Het bedrijf isuitgegroeid totéén van degrootstetechnische dienstverleners voor de Telecom, Industrie en Infrastructuur. Gisteren nam Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman, de Gazellen Award in ontvangst.

Koning & Hartman heeft over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een omzetgroei van tenminste 20% laten zien en kwam daarmee in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Naast de groei zijn financiële gezondheid en winstgevendheid ook criteria waar bedrijven die meedingen naar een Gazellen Award op worden beoordeeld.

“Niet de grootste maar wel de beste willen zijn…”

Algemeen Directeur Oswald Coene is zeer tevreden met deze prijs: “In dezeuitdagende markt hebben wij de afgelopen jaren niet alleen een sterke groei gerealiseerd, maaris ook de kwaliteit van onze service verbeterd door het hoge kennisniveau van onze mensen. We willen namelijk niet perse de grootste zijn, maar wel de beste.”

De groei van afgelopen jaren is het gevolg van een goede strategie.Koning & Hartman heeft een uniek portfolio van producten en diensten en juist die combinatie maakt onseen aantrekkelijke partner voor veel bedrijven.Daarnaast zijn onze mensen goed opgeleid met de juiste certificeringen en hebben we veel technische en specialistische knowhow in huis. Vooral diensten die zich richten op het onderhoud en (remote) beheer van Telecom en ICT infrastructuur, hebben gezorgd voor een constante groei in omzet en winst, ondanks de krimpende markt van afgelopen jaren.

“Techniek alleen is in mijn ogen niet onderscheidend, maar onze mensen met hun ervaring en enorme vakkennis zijn dat wel. Onze mensen maken het verschil door het slim toepassen van techniek, voor elke klant en in ieder project. Technologie wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven en dat zien we terug in de toenemende vraag naar geautomatiseerde processen,” aldus Coene.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.