KWF brengt IT-infrastructuur onder in datacenter van Interxion

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 15 april 2014 12:02 uur

Het Nederlandse Interxion kondigt aan dat KWF zijn IT-infrastructuur huisvest in Interxion’s datacenter in Hilversum. KWF maakte al ruim 4 jaar via zijn IT-beheerder gebruik van de diensten van Interxion. Op een bepaald moment besloot KWF zijn IT-infrastructuur rechtstreeks bij Interxion onder te brengen.

‘In de periode dat wij indirect vertrouwden op Interxion’s dienstverlening, hebben we een hoge betrouwbaarheid en gegarandeerde uptime ervaren. Daarom heb ik contact gezocht met Interxion om de mogelijkheden te onderzoeken voor het rechtstreeks coloceren van onze IT-infrastructuur. Dit bleek financieel aantrekkelijk. De keuze voor Interxion als onafhankelijk datacenter zorgt voor een toename in efficiëntie en flexibiliteit in onze bedrijfsvoering’, zegt Gert-Jan Zandbergen, Teamleider ICT van KWF.

Beheer op afstand

Wat KWF belangrijk vond, is dat het beheer van KWF’s IT-infrastructuur en fysieke omgeving uitstekend mogelijk is op afstand. Geautoriseerde medewerkers van KWF en zijn beheerder Pink Elephant hebben online toegang via een webportal. Mocht het nodig zijn, dan kunnen zij het datacenter ook altijd bezoeken voor het uitvoeren van controles.

Toekomstbestendig

Het colocatie datacenter in Hilversum biedt optimale connectiviteitsmogelijkheden door de vele aangesloten carriers en netwerkproviders en een hoge beschikbaarheid. Het datacenter is bovendien direct verbonden met de Interxion Amsterdam campus en vormt een strategisch knooppunt. Zo is KWF voorbereid op de toekomst doordat flexibele uitbreiding binnen de campus mogelijk is.

MVO

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Wij zijn er trots op dat KWF heeft besloten rechtstreeks voor ons datacenter te kiezen, en wij onze diensten nu bieden aan een organisatie zoals KWF. Dit ligt in lijn met onze ambities op MVO-gebied.’

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.