Lancering Resello – cloud business automation

  • Bedrijfsnieuws van
  • Resello
  • geplaatst op
  • 1 april 2014 11:08 uur

Het nieuwe multi-tier Resello-platform levert resellers wereldwijd een alles-in-één-oplossing voor het aanbieden van domeinnamen, hosting- en clouddiensten

World Hosting Days in RUST, Duitsland, 1-3 april 2014 – Resello B.V. lanceert vandaag het nieuwe resellerplatform Resello – cloud business automation. Het platform is gebaseerd op ruim 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van domeinnamen en shared hosting. Resello levert een volledig geïntegreerd en brandable business automation-oplossing voor zowel kleine als grote resellers, waar ook ter wereld.

Resello biedt resellers een breed scala aan hostingdiensten zoals domeinnamen, shared hosting, Website Builder-tools, e-mail, SSL-certificaten, Open-Xchange-samenwerkingsapplicaties en online apps. Alle diensten worden geleverd via een volledig brandable storefront dat resellers eenvoudig kunnen integreren in hun websites.

“We zijn erg trots om de ultieme synthese van onze ervaringen te kunnen presenteren in de vorm van kwaliteitsproducten en -applicaties voor het managen van clouddiensten. Met de multi-tier-mogelijkheden van Resello kunnen we deze ervaring delen met partners over de hele wereld”, zegt Valentijn Borstlap, CEO van Resello.

Het systeem biedt een modern en eenvoudig te gebruiken beheeromgeving voor het automatiseren van bestellingen, facturatie en klantbeheer. Bovendien krijgen resellers een brandable beheeromgeving voor hun klanten met een volledig geïntegreerd ticketsysteem waarmee de supportbehoefte tot een minimum wordt gereduceerd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.