Leadgate en Cameo Global starten een wereldwijde samenwerking op het gebied van online marketing en marketing automation

  • Bedrijfsnieuws van
  • Leadgate
  • geplaatst op
  • 2 juli 2015 17:15 uur

Leadgate, de organisatie die zich richt op Online Marketing en Lead Generation voor IT organisaties en Cameo Global zijn een samenwerking gestart. Leadgate ondersteunt Cloud Collaboration en IT Service specialist Cameo Global met de Leadgate Smart Marketing Engine waarin de volledige ‘customer journey’ online plaatsvindt. De dienstverlening die wordt aangeboden aan Cameo Global bestaat uit website bouw, Online Advertising, Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Website maintenance, Marketing Automation/Lead Nurturing en Marketing/CRM integratie.

Cameo Global is een wereldwijde organisatie die is ontstaan uit een overname van Cameo Solutions door STS International in maart 2015. Wereldwijd werken er meer dan 1.000 werknemers voor Cameo Global, waarvan er 600 Cisco Certified Engineer zijn. Vanuit kantoren in 18 landen worden er jaarlijks 400 IT projecten uitgevoerd in 85 landen. Cameo bouwt en managed verscheidene IT samenwerkings-oplossingen voor large enterprises vanuit de cloud en ‘on-premise’. Daarnaast ondersteunt Cameo Global organisaties in complete lifecycle datacenter-, networking- en security oplossingen.

‘Via een relatie kwamen wij in aanraking met Leadgate en het klikte meteen. Het grote verschil tussen Leadgate en andere online marketing partijen is enerzijds de kennis van IT en anderzijds de ingenieuze wijzen waarop de organisatie een website benaderd en daarmee leads genereert. De procesmatigheid maar toch het persoonlijke geeft mij een goed gevoel over de langdurige samenwerking waarmee we gestart zijn, aldus Rob Lauwereins, Sales Manager EMEA bij Cameo Global.

‘Cameo Global benaderde ons met de vraag hen te ondersteunen in leadgeneratie. Na oplevering van de website, www.cameoglobal.eu zijn we nu druk doende de volledige customer journey van Cameo online te automatiseren. Cameo Global is de eerste organisatie waar we over de gehele wereld mee aan de slag gaan. Ik ben trots op onze mensen dat we zo snel al deze stap kunnen zetten en daarnaast verheugd over de organisaties die met ons samenwerken, aldus Sjors Teeuwen, Sales en Marketing Director bij Leadgate.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.