Login AM werkt samen met VMware aan een holistische oplossing voor werkplekbeheer

Dankzij de oplossing kunnen IT-afdelingen de consistentie bewaren en bedrijfskosten verlagen

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 4 februari 2016 12:55 uur

Login AM, leverancier van het krachtige IT-automation product Automation Machine, maakt vandaag bekend dat het zijn klanten een complete oplossing voor werkplekbeheer gaat bieden. Login AM, een embedded partner van VMware, gaat zijn paradepaardje Automation Machine gebruiken in combinatie met VMware User Environment Manager™. De integratie zal IT-teams helpen om een vereenvoudigd profielbeheer op verschillende apparaten en locaties toe te passen en tegelijkertijd de bedrijfskosten terug te dringen.

Met Automation Machine, een softwareoplossing waarmee het gebruik en beheer van Windows-infrastructuren ter plaatse of in de cloud geautomatiseerd wordt, kunnen ondernemingen het beheer van de werkplekken van hun werknemers stroomlijnen. VMware User Environment Manager is ontworpen voor een consistent en dynamisch gebruik van programma’s en computers via elk apparaat, op iedere plaats en met ieder besturingssysteem. Door Automation Machine en VMware User Environment Manager te combineren kunnen IT-afdelingen sneller op problemen reageren, kortere login-tijden realiseren en een flexibele werkplek bieden voor een productieve eindgebruikerservaring.

“Van IT-beheerders wordt verwacht dat ze omgevingen kunnen beheren waarvoor het gebruik van complexe virtuele gehoste desktops nodig is, terwijl er meerdere programma’s tegelijkertijd lopen en er veel verschillende soorten gebruikers actief zijn. Vaak is het een uitdaging om deze omgevingen efficiënt te beheren,” zegt Eric-Jan van Leeuwen, Chief Executive Officer van Login AM. “Door de VMware User Environment Manager te combineren met onze Automation Machine oplossing, kunnen we onze klanten een holistische oplossing bieden voor het beheren van werkomgevingen en eindgebruikers een betere werkervaring bieden.”

“We werken graag samen met Login AM om IT-teams meer flexibiliteit te leveren bij het beheren van gebruikersprofielen en het implementeren van voorzieningen die de eindgebruiker een betere ervaring bieden,” zegt Harry Labana, Vice President, products, End User Computing, VMware. “Door de krachten van Login AM´s Automation Machine en die van VMware User Environment Manager te combineren, kunnen ondernemingen hun gebruikersomgevingen efficiënter beheren.”

Registreer nu voor de exclusieve webinar:
Wanneer: 3 maart 2016, 14.00 uur
Registratie link: https://attendee.gotowebinar.com/register/7452738675024481025

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.