Makkelijker overstappen naar cloud service provider dankzij F5 Ready-programma

  • Bedrijfsnieuws van
  • F5 Networks
  • geplaatst op
  • 12 november 2015 16:10 uur

F5 Networks introduceert het F5 Ready-programma waarmee inzichtelijk wordt welke cloud-providers geschikt zijn voor F5-producten. Hierdoor profiteren klanten van meer efficiëntie en flexibiliteit en kunnen zij beter de beveiliging, prestatie en beschikbaarheid van applicaties garanderen in verschillende cloud-omgevingen.

Cloud service providers met het F5 Ready-keurmerk bieden ondersteuning voor BIG-IP virtual edition en F5-technologieën als iApps en iRules. Gebruikers zijn op die manier zeker van interoperabiliteit en efficiëntie bij het migreren van applicaties en diensten naar private, publieke of hybride cloud-omgevingen. De lijst cloud service providers groeit continu; inmiddels doen onder andere Amazon Web Services (AWS), Bluelock, BT, Cisco Intercloud, Datacom, Dimension Data, Microsoft Azure, Rackspace, SingleHop, Skytap, en VMware vCloud Air mee aan het F5 Ready-programma.

Flexibel licentiemodel
Verschillende applicatietoepassingen vereisen verschillende licentievormen; een organisatie kan enkele apps aan het testen zijn of honderden tegelijk in gebruik nemen. Om hierop in te spelen biedt het F5 Ready-programma diverse licentiemodellen.
– Bring your own license (BYOL) is makkelijk mee te nemen, zodat bestaande investeringen in BIG-IP virtual edition zijn over te zetten van en naar verschillende cloud-omgevingen.
– Het F5 Cloud Licensing Program maakt ‘pay-as-you-go’ facturatie en jaarlijkse abonnementen mogelijk om tijdelijke deployments te ondersteunen voor ontwikkelings- en testdoeleinden of voor gebruikers die een OpEx-model prefereren.
– F5 volumelicenties bieden een model voor grootschalige deployments, met kortingen oplopend tot 67 procent.

“Organisaties die naar de cloud overstappen willen zekerheid dat hun applicatie-services mee kunnen verhuizen”, aldus Rene Oskam, directeur Nederland bij F5 Networks. “Middels het F5 Ready-programma zijn klanten er zeker van dat ze hun beveiliging, beschikbaarheid en performance services kunnen blijven gebruiken, zelfs als ze verschillende cloud providers en technologieën van verschillende leveranciers overwegen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.