Managed cloudspecialist Broad Horizon neemt Open for Support (O4S) over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Broad Horizon
  • geplaatst op
  • 17 maart 2016 13:35 uur

Digitale werkplekkenspecialist Open for Support is overgenomen door managed cloudspecialist Broad Horizon. Het Maastrichtse Open for Support, met ook een vestiging in Eindhoven, heeft een sterke positie in het zuiden van Nederland. De overname past in de consolidatietrend onder hostingproviders in Nederland.

Perfecte aansluiting bij hostingproviders True en Multrix
Met de nieuwe combinatie ontstaat er een partij die een omzet van ruim 20 miljoen euro genereert. “Het samenwerkingsverband verstevigt onze toppositie in de Nederlandse markt voor digitale omgevingen”, zegt Rudolf Meijer, founding partner van Broad Horizon. “Het is met name in deze markt waar wij nog een enorm groei potentieel zien voor de aankomende jaren”. Open for Support gaat nauw samenwerken met de overige hostingproviders True en Multrix om het Nederlandse bedrijfsleven intensiever te helpen met hun digitale transformatie.

Open for Support blijft bestaan
Open for Support blijft in haar huidige vorm bestaan en blijft volgens dezelfde persoonlijke formule aan opdrachtgevers bedienen. Algemeen directeur Michel van den Biggelaar treedt toe als partner van Broad Horizon en zal als lid van het dagelijks management bijdragen aan het verder vormgeven en uitvoeren van de gezamenlijke visie.

Broad Horizon
Broad Horizon is nu actief in een breed scala aan sectoren: e-commerce, online media, de zorgsector, vervoer en logistiek, financiële dienstverlening, retail, leisure en onderwijs. Open for Support richt zich op het MKB+. Meijer: “Dit sluit goed aan op Multrix, dat zich richt op de wat grotere enterprise organisaties die behoefte hebben om informatie, gebruikers, licenties en applicaties effectief vanuit de juiste cloudomgevingen te laten opereren. Met de overname zijn we nu ook in staat om extra lokale kantoorautomatisering te bieden en het bedrijfsleven verder te voorzien van hoogwaardige VoIP en managed WiFi-diensten. Die combinatie zorgt ervoor dat wij organisaties in staat stellen versneld te digitaliseren en op die manier hun succes en bestaansrecht op de langere termijn te verzekeren.”

Diensten aan portfolio toevoegen
Zo kunnen de klanten van Open for Support binnenkort gebruik gaan maken van de geavanceerde user provisioning, identity management-oplossingen en enterprise applicatieondersteuning die Multrix biedt. Multrix zal andersom onder meer de hosted VoIP en managed WiFi-diensten van Open for Support aan haar portfolio toevoegen. Open for Support maakt verder gebruik van de webhosting oplossingen van True om bedrijfsapplicaties en webapplicaties met elkaar te

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.