Managed cloudspecialist Broad Horizon neemt Open for Support (O4S) over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Broad Horizon
  • geplaatst op
  • 17 maart 2016 13:35 uur

Digitale werkplekkenspecialist Open for Support is overgenomen door managed cloudspecialist Broad Horizon. Het Maastrichtse Open for Support, met ook een vestiging in Eindhoven, heeft een sterke positie in het zuiden van Nederland. De overname past in de consolidatietrend onder hostingproviders in Nederland.

Perfecte aansluiting bij hostingproviders True en Multrix
Met de nieuwe combinatie ontstaat er een partij die een omzet van ruim 20 miljoen euro genereert. “Het samenwerkingsverband verstevigt onze toppositie in de Nederlandse markt voor digitale omgevingen”, zegt Rudolf Meijer, founding partner van Broad Horizon. “Het is met name in deze markt waar wij nog een enorm groei potentieel zien voor de aankomende jaren”. Open for Support gaat nauw samenwerken met de overige hostingproviders True en Multrix om het Nederlandse bedrijfsleven intensiever te helpen met hun digitale transformatie.

Open for Support blijft bestaan
Open for Support blijft in haar huidige vorm bestaan en blijft volgens dezelfde persoonlijke formule aan opdrachtgevers bedienen. Algemeen directeur Michel van den Biggelaar treedt toe als partner van Broad Horizon en zal als lid van het dagelijks management bijdragen aan het verder vormgeven en uitvoeren van de gezamenlijke visie.

Broad Horizon
Broad Horizon is nu actief in een breed scala aan sectoren: e-commerce, online media, de zorgsector, vervoer en logistiek, financiële dienstverlening, retail, leisure en onderwijs. Open for Support richt zich op het MKB+. Meijer: “Dit sluit goed aan op Multrix, dat zich richt op de wat grotere enterprise organisaties die behoefte hebben om informatie, gebruikers, licenties en applicaties effectief vanuit de juiste cloudomgevingen te laten opereren. Met de overname zijn we nu ook in staat om extra lokale kantoorautomatisering te bieden en het bedrijfsleven verder te voorzien van hoogwaardige VoIP en managed WiFi-diensten. Die combinatie zorgt ervoor dat wij organisaties in staat stellen versneld te digitaliseren en op die manier hun succes en bestaansrecht op de langere termijn te verzekeren.”

Diensten aan portfolio toevoegen
Zo kunnen de klanten van Open for Support binnenkort gebruik gaan maken van de geavanceerde user provisioning, identity management-oplossingen en enterprise applicatieondersteuning die Multrix biedt. Multrix zal andersom onder meer de hosted VoIP en managed WiFi-diensten van Open for Support aan haar portfolio toevoegen. Open for Support maakt verder gebruik van de webhosting oplossingen van True om bedrijfsapplicaties en webapplicaties met elkaar te

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?