Mangstor breidt zijn wereldwijde bereik in de Benelux en EMEA uit

Mangstor Benelux B.V. is als Europees kanaal opgericht om de nieuwste flash technologie op basis van NVMe over storage netwerken beschikbaar te stellen.


Mangstor, Inc, een toonaangevende leverancier van flash storage-oplossingen op basis van NVMe technologie welke gekoppeld wordt over een storage netwerk, breidt zijn wereldwijde bereik uit met het openen van een Mangstor Benelux verkoopkantoor in Amsterdam. Met een sterk track record in het opbouwen van nieuwe markten voor innovatieve enterprise data oplossingen, zijn Managing Directors Jos Keulers en Vincent van der Linden aangewezen voor de exclusieve verkoop van Mangstor flash storage-oplossingen, die tot 10x hogere prestaties en 10x lagere latency leveren ten opzichte van traditionele flash-opslag systemen.

Keulers en Van der Linden hebben voor Mangstor gekozen als gevolg van de lancering van een nieuwe technologie in de data opslag industrie die de traditionele inrichtingen in afzienbare tijd zal verdringen. Met superieure prestaties en lage latency levert deze nieuwe technologie opslag capaciteit om de sterk groeiende vraag van de klanten naar betaalbare verwerkingsnelheid voor grote hoeveelheden data te beantwoorden. Mangstor’s software-gebaseerde NVMe technologie maakt het mogelijk om meer te doen in minder tijd tegen een prijs lager dan EUR 3.00 per GB. Mangstor levert daarnaast extreem hoge bandbreedte vanuit de solid state opslag (SSD), maar via een opslag netwerk met behoud van de lage latency en een responstijd van interne PCIe SSD’s.

Volgens Van der Linden, Managing Director: “We verzamelen per jaar meer data per jaar dan de vorige 10 jaar bij elkaar. Maar de technologie van gegevensopslag is fundamenteel niet veranderd in de afgelopen 30 jaar. Huidige storage-leveranciers hebben een enorme discrepantie gecreëerd tussen de behoeften van de gebruikers, voor een snellere verwerking tijd van alle gegevens en een passende hoeveelheid capaciteit, tegen redelijke kosten en de maximaal haalbare prestaties van de oplossing. Het toevoegen van flash-disken aan bestaande opslagsystemen alleen is geen optie, het is net als het besturen van een sportwagen in de file, en is gedoemd te mislukken ondanks de Flash hype die storage-leveranciers creëren.”

Het unieke aspect van Mangstor’s productaanbod is voor de markt beschikbaar via channel partners en datacenter en cloud spelers en zal door een snelle implementatie, vereenvoudigd beheer en onderhoud, de time to market versnellen waardoor het genereren van waarde voor klanten en partners snel resulteert in een positief bedrijfs resultaat.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.