Metaregistrar neemt hosting- en domeinnaamactiviteiten over van Networking4all

Beide bedrijven intensiveren samenwerking

  • Bedrijfsnieuws van
  • Metaregistrar
  • geplaatst op
  • 4 januari 2017 13:00 uur

Metaregistrar en Networking4all intensiveren hun samenwerking. Metaregistrar neemt op korte termijn de hosting- en domeinnaamactiviteiten over van Networking4all. Networking4all biedt Metaregistrar ondersteuning als preferred partner voor de meest vertrouwde SSL merken, zoals Symantec en GlobalSign.

Op deze manier willen beide bedrijven elkaars sterke kanten en schaalgrootte beter benutten. Metaregistrar is specialist op het gebied van domeinnamen en richt zich op de zakelijke markt van registrars en houders van grote domeinnaamportfolio’s. Networking4all is de belangrijkste aanbieder van SSL-certificaten in de Benelux.

Overname versterkt activiteiten Metaregistrar
Ewout de Graaf, directeur van Metaregistrar: “Met de overname van de hosting- en domeinnaamactiviteiten van Networking4all versterken we onze positie. Beide bedrijven zijn actief op de zakelijke markt en hebben de klant op nummer 1 staan; hierdoor sluiten Metaregistrar en Networking4all goed op elkaar aan.”

Frank Leest, CEO van Networking4all, vult aan: “Wij willen ons graag verder concentreren op online security. Daar ligt onze kracht. We zijn blij dat we in Metaregistrar een partner hebben gevonden die dezelfde kwaliteit en service nastreeft als Networking4all.”

Networking4all richt zich op security portfolio
Leest geeft aan dat het security portfolio van Networking4all in de komende maanden sterk zal worden uitgebreid. Daarmee wordt Networking4all op het gebied van online security een complete partner voor bedrijven.

De betrokken klanten zijn op de hoogte gesteld. Tevens is er een informatiepagina in het leven geroepen, die gedurende de overgang voortdurend wordt aangepast met de laatste informatie en handige documenten. Klanten kunnen dan ook gebruik maken van de gloednieuwe portal bij Metaregistrar met alle beoogde functionaliteiten. Om de beste support en een gladde transitie te waarborgen verhuist een aantal medewerkers van Networking4all mee.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...