Microsoft certificeert Riverbed SteelCentral AppInternals 10 voor volledig inzicht en diagnostiek in Microsoft Azure-workloads

Partnership Riverbed en Microsoft biedt klanten onmiddellijk inzicht in performance van hun cloudapplicaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • Microsoft
  • geplaatst op
  • 20 juli 2015 11:03 uur

Riverbed® SteelCentral™ AppInternals 10 van Riverbed Technology, toonaangevend in applicatieperformance-infrastructuren, is gecertificeerd voor Microsoft Azure. SteelCentral AppInternals 10 biedt volledige, realtime analytics voor het verbeteren van performance, het optimaliseren van de gebruikerservaring en het meten van de businessimpact van elke applicatie, dus ook cloudapps.

Dit geeft IT-professionals, applicatieontwikkelaars en managers de mogelijkheid gebruikerservaringen en de performance van applicaties geïntegreerd in Azure – samen met de onderliggende infrastructuur – te monitoren. Zo kunnen ze meteen knelpunten blootleggen en vaststellen, om zo een snelle oplossing bieden om negatieve gevolgen voor de business te minimaliseren.

Met Riverbed SteelHead was Riverbed in 2014 een van de eerste partners van het Microsoft Azure Certified-programma. Nu breidt Riverbed zijn strategisch partnership met Microsoft verder uit door SteelCentral AppInternals op de Azure Marketplace te brengen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.