Mitel rondt fusie met Aastra af

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mitel
  • geplaatst op
  • 3 februari 2014 14:49 uur

Mitel Networks Corporation (NASDAQ: MITL; TSX: MNW), leverancier van business communications-oplossingen, kondigt aan dat de fusie met Aastra Technologies Limited is afgerond. Met een gecombineerde jaaromzet van 1,1 miljard Amerikaanse dollar en 60 miljoen klanten wereldwijd, is Mitel nu één van de grootste aanbieders van zakelijke communicatie-oplossingen.

Met het grootste marktaandeel in West-Europa* en een top vijf positie wereldwijd, kan Mitel zo goed mogelijk profiteren van de groeikansen nu de markt de lange termijn overstap maakt naar cloud-gebaseerde diensten.

Richard McBee, President en Chief Executive Officer van Mitel: “Met deze fusie hebben we een gecombineerde jaaromzet van meer dan een miljard dollar. Wij geloven dat we hiermee de financiële schaal en operationele slagkracht creëren om de waarde voor aandeelhouders te vergroten en om te kunnen profiteren van groei in een kansrijke markt die zich consolideert. We hebben nu dubbel zoveel talent, tools en oplossingen in huis om nog beter te kunnen concurreren en ons marktaandeel verder te vergroten.”

Cloud is de toekomst

Mitel heeft het meest uitgebreide portfolio in de industrie en kan daarmee alle klanten en markten bedienen. Het geïntegreerde portfolio biedt mogelijkheden voor zowel de private, publieke of hybride cloud. Met een gecombineerd jaarlijks R&D-budget van meer dan 100 miljoen dollar, heeft Mitel de middelen om te blijven innoveren en een brede range van wereldwijde en regionale oplossingen pm bedrijven te ondersteunen, zonder dat ze het risico lopen dat hun investering zijn waarde verliest.

  • 1,1 miljard dollar gecombineerde jaaromzet
  • #Nummer 1 marktaandeel in West-Europa*
  • 100 miljoen dollar omzet uit cloud-diensten
  • Wereldwijd 60 miljoen klanten
  • Marktleider

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.