MostWare verlegt nadruk eigen datacenter naar Uniserver

Partnership leidt tot hogere continuïteit en specifieke kennis

  • Bedrijfsnieuws van
  • Uniserver
  • geplaatst op
  • 21 december 2016 11:55 uur

MostWare heeft Uniserver gekozen als partner voor haar datacenter- en cloudoplossingen. Mostware is een Managed Service Provider – een klantgerichte leverancier van software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage (“data op de muur”) voor het MKB. Via IT-toepassingen wil Mostware waarde toevoegen aan de business van haar klanten.

Martijn Bloem, channelmanager van MostWare: “Wij gaan gebruik maken van de servers en virtuele netwerken van Uniserver voor onze klanten. Kortgezegd komt het erop neer dat wij ons datacenter gaan uitbesteden naar een platform met betere en hogere continuïteit. De sterke punten van Uniserver zijn het professionele platform en het partnermodel dat zij hanteren. Daarnaast is de bedrijfscultuur van Uniserver erg belangrijk; die sluit erg goed aan bij die van MostWare.”
Bloem noemt dan het omgaan met partners en de betrokkenheid bij partners. “Maar ook de wijze waarop met eigen werknemers wordt omgegaan spreekt ons erg aan – transparant en een open houding.”

Klanten van MostWare besteden hun IT vaak volledig of gedeeltelijk uit. Het datacenter van Uniserver biedt volgens MostWare de juiste oplossing. Bloem: “Klanten van MostWare – specifiek de financiële wereld en de zorg – vinden het belangrijk dat Uniserver beschikt over de juiste certificeringen. Zij zijn daarvan ook weer afhankelijk voor hun certificering en audits. Wat dat betreft is er een perfect aansluitende synergie.”

“We zijn trots op dit partnership met MostWare”, stelt Daniëlle Vogelenzang, Commercieel Directeur Uniserver. “Door gebruik te maken van onze specifieke kennis kan MostWare zich nu nog meer richten op hun eigen bedrijfsdoelstelling, ‘Waarde creëren bij klanten’, en die klik hebben we met elkaar gemeen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.