Motiv benoemt Peter Shevtzoff tot Sales Manager

  • Bedrijfsnieuws van
  • Motiv
  • geplaatst op
  • 21 oktober 2015 15:29 uur

ICT-security specialist Motiv heeft Peter Shevtzoff (46) benoemd tot Sales Manager. Sinds 1 oktober neemt hij de aansturing van de Accountmanagers, Inside Sales, Bid Office en de integrale besturing van de klantteams voor zijn rekening. Met de aanstelling van Shevtzoff wil Motiv optimale invulling geven aan haar visie en strategie voor de toekomst.

Peter Shevtzoff heeft ruim elf jaar ervaring in diverse salesmanagementposities en is daarmee een sterke aanvulling op het Motiv-team. Zo heeft hij voor zijn huidige aanstelling diverse sales- en accountmanagementfuncties bekleed bij KPN. Daarvoor was hij international accountmanager retail bij Fetim.

Peter Shevtzoff over zijn nieuwe functie als Sales Manager: “Ik ben erg blij en vereerd dat ik kan bijdragen aan het invullen van de strategie en visie van Motiv. Met mijn kennis en ervaring wil ik het salesmanagement naar een nog hoger niveau tillen. Ik weet zeker dat we hiermee de positie van Motiv als dé partner op het gehele gebied van informatiebeveiliging nog sterker weten uit te bouwen.”

Aksel Dorèl, algemeen directeur van Motiv: “We zijn erg blij dat Peter ons groeiende team van ambitieuze professionals komt versterken. Met zijn komst zetten we een nieuwe stap om onszelf op het gebied van salesmanagement te versterken en een nog betere klantfocus te realiseren. Zo zijn we nóg beter voorbereid op de toekomst.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.