Movir kiest voor FlexPod van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 13 december 2013 14:27 uur

Arbeidsongeschiktheidsverzekaar Movir heeft een driejarig contract getekend met Proact voor het leveren, implementeren en managen van een converged datacenterinfrastructuuroplossing op basis van de FlexPod-referentiearchitectuur. FlexPod is een gevalideerde oplossing van Cisco en NetApp, die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert. De totale omgeving zal als basis dienen voor het verhogen van de beschikbaarheid, schaalbaarheid, performance en de daaraan gekoppelde dienstverlening van de IT-infrastructuur.

Movir is de enige gespecialiseerde arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor zelfstandige professionals in Nederland. Met behulp van de oplossing waarborgt Movir niet alleen de continuïteit richting haar interne klanten, maar is de organisatie ook in staat flexibel in te spelen op veranderende behoeften vanuit de markt dankzij de extreme schaalbaarheid van de oplossing.

Ron Thakour, IS Engineer bij Movir: “Proact heeft naast uitstekende expertise op het gebied van storage en unified computing altijd zicht op technologische ontwikkelingen.”

Proact levert de omgeving op basis van NetApp-storage, Cisco UCS-servers en networking en virtualisatie van NFS in combinatie met VMware. Door het vooraf gevalideerde ontwerp op basis van vaste building blocks worden risico’s verkleind en implementatietijden verkort. Daarnaast wordt het op peil brengen en houden van kennis en kunde van een beheerafdeling sterk vereenvoudigd doordat de gehele omgeving vanuit een enkele GUI is in te regelen en te beheren. Vooral dit laatste punt is een doorslaggevende factor, vooral omdat infrastructuurbeheer een steeds grotere kostenpost vormt. Deze kosten zijn door de implementatie van de oplossing terug te dringen.

Lucas den Os, Managing Director bij Proact Benelux: “Organisaties stappen steeds meer af van uitgebreide evaluaties van alle leveranciers in de markt. Zij richten zich vooral op de gewenste functionaliteit en businessvoordelen. Minimale downtime, maximale performance en ultieme schaalbaarheid en flexibiliteit zijn de vereisten van tegenwoordig. Wij zijn erg trots dat een hoogwaardige dienstverlener als Movir kiest voor de FlexPod-oplossing van Proact, die perfect voldoet aan deze businesseisen.”

Proact levert – als FlexPod Premium-partner – de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24×7 support voor de hard- en software.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.