Multrix verhuist naar werkplek van de toekomst


Online werkplekkenspecialist Multrix betrekt vanaf 28 april 2015 haar nieuwe kantoor aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam.

Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen pand – dat op duurzame wijze is gerenoveerd – biedt voldoende ruimte voor de groei-ambities van Multrix. Het kantoor is met flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept, waar ontmoeting, interactie en kennisoverdacht centraal staan.

Het nieuwe pand huisvest tevens zusterorganisaties True (managed hosting voor webapplicaties, websites en webshops) en S2B (digitaal bureau voor brancheverenigingen), die samen met Multrix onderdeel zijn van Broad Horizon.
Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden gecombineerd met inspiratie- en concentratieplekken. Alle faciliteiten voor de integratie van verschillende IT-expertises, co-creatie en het delen van kennis en ontwikkelen van state-of-the-art technologie zijn aanwezig. De officiële opening van het gerenoveerde kantoorpand vindt plaats op 4 juni 2015.

Eerste Europese Executive Briefing Center Citrix in kantoor Multrix

Het IT-ecosysteem binnen het kantoorpand zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen. Citrix zal in het nieuwe pand van Multrix het eerste Executive Briefing Center van Europa openen.
Martin Bergonje, CEO bij Multrix: “Bij Multrix willen we meer zijn dan een online werkplekkenspecialist. Niet al onze klanten zijn al zo ver dat ze de technologie van vandaag gelijk willen implementeren. Dat wil niet zeggen dat ze niet willen weten wat er mogelijk is om morgen in te zetten. Concreet ervaren wat die technologie in de praktijk voor je betekenen kan, zal het proces om digitaal te transformeren mogelijk kunnen versnellen.”

Managed hosting voor webdiensten en software voor brancheorganisaties

Doordat Multrix en True in hetzelfde pand zijn gehuisvest en nog intensiever gaan samenwerken, kan Multrix haar relaties, naast de bestaande bedrijfsapplicaties, nu ook helpen met het hosten van webapplicaties, websites & webshops. Zowel Windows als Linux technologieën kunnen worden gecombineerd om een hybride oplossing voor zowel de webdiensten als de bedrijfsapplicaties te faciliteren. Ook kunnen Multrix en haar zusterorganisatie S2B branche- en beroepsverenigingen nog breder bedienen doordat online werkplekken en de softwareoplossingen van S2B nog nauwer geïntegreerd kunnen worden.

Veel organisaties zullen de aankomende jaren een flinke digitale transformatie doormaken, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties digitale technologieën weten in te zetten in hun kernprocessen. Door het samenbrengen van verschillende IT-expertises in één pand kunnen organisaties die gewenste snelheid en geïntegreerde en complete IT-dienstverlening nog efficiënter worden geboden.

Martin Bergonje: “Organisaties kunnen nu niet alleen al hun bedrijfsapplicaties en bedrijfsinformatie veilig bij ons onderbrengen, maar bijvoorbeeld ook webdiensten kunnen nu door de groep worden beheerd. We merken dat onze klanten het single point of contact principe al erg waarderen. We kunnen met onze samenwerking met True en S2B aanvullende technologieën en diensten bieden, met behoud van de single point of contact helpdesk. Dat maakt het voor onze opdrachtgevers aantrekkelijk om de volgende stap qua integreren van ICT-diensten effectiever in te zetten.”

Nieuw adres

Bezoekadres:
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam Zuidoost

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.