NBrIX gaat samenwerking aan met HP en Progress om Rollbase te leveren op HP Helion in Nederland

De oplossing stelt bedrijven in staat om veilig en snel cloud-gebaseerde applicaties te ontwikkelen en implementeren


Het Nederlandse datacenter NBrIX gaat een samenwerking aan met de wereldwijde softwareleverancier Progress. Hiermee stelt NBrIX ontwikkelaars in staat om snel en met een verhoogde IT-beveiliging cloud-applicaties te bouwen en beschikbaar te maken. NBrIX breidt met deze samenwerking haar aanbod uit met het rapid application development (RAD)-platform, Progress® Rollbase®. Rollbase is ‘HP Helion Ready’-gecertificeerd en kan worden ingezet op het HP Helion OpenStack in het NBrIX’s datacenter.

De beschikbaarheid van het Progress Rollbase-platform op de HP Helion OpenStack zorgt dat bedrijven snel kunnen inspelen op de veranderende markt en kunnen voldoen aan de strikte eisen die gesteld worden aan gegevensbescherming. NBrIX-klanten profiteren zo van een korte app-ontwikkeltijd, lagere kosten en veilige opslag van al hun gegevens in Nederland.

De samenwerking van NBrIX met HP biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van de private cloud als een service. Met HP Helion OpenStack is het bovendien mogelijk om de private cloud te combineren met de publieke cloud. Ontwikkelaars kunnen bovendien door de samenwerking tussen Progress en HP zakelijke cloud-applicaties bouwen en bedrijfsgegevens analyseren, ongeacht waar deze data zich bevindt. Zij kunnen hun gegevens bovendien veilig opslaan in het regionale datacenter van NBrIX’s in Tilburg.

“We hebben met HP en toonaangevende landelijke service providers in Europa samengewerkt om bedrijven in staat te stellen om met Rollbase snel cloud-gebaseerde applicaties te ontwikkelen en implementeren in de cloud van hun keuze. Onze samenwerking met NBrIX zorgt ervoor dat bedrijven apps in een Nederlandse cloud kunnen bouwen met applicatieontwikkelcycli die tot wel 55 procent korter zijn”, zegt Mark Armstrong, vice president en managing director EMEA bij Progress.

NBrIX maakt deel uit van een groeiend aantal dienstverleners in Europa die, in samenwerking met HP, een infrastructuur biedt op basis van het nieuwe HP Helion OpenStack-platform. NBrIX biedt, op basis van Progress en HP, een nieuwe Nederlandse private cloud-dienst die bestaat uit een combinatie van traditionele hardware, publieke en private cloud, voor een veilige en eenvoudige set-up en gebruik.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...