Nederland ICT verwelkomt nieuwe leden

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nederland ICT
  • geplaatst op
  • 17 april 2015 10:45 uur

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze aan u voor:

4 Critical IT (Hendrik Ido Ambacht)
4 Critical IT helpt enterprises bij het grip krijgen op hun bedrijfskritische IT-infrastructuur. Dit doet 4 Critical IT door het leveren van Centerity BSM ketenmonitoring- en Cormant Datacenter Infrastrucuur Management-tooling. De tooling maken het functioneren van complexe infrastructuren inzichtelijk en meetbaar. Van reactief naar proactief beheer. 4 Critical IT levert tevens alle hiervoor benodigde services, advies, training en implementatie.

IT Creation B.V. (Dordrecht)
IT Creation is een one-stop shop IT automatiseerder. IT Creation biedt mogelijkheden om het complete IT-beheer van haar klanten over te nemen. Diensten op het gebied van kantoor automatisering en full managed hosting (virtualisatie) met klanten in diverse branches van midden tot klein bedrijf vooral vanuit een ‘risico’s beheersen’ aanpak.

Nalta Consultancy B.V. (Almere)
Nalta Consultancy adviseert bij het maken van keuzes bij de realisatie van ICT -rojecten én het vinden van het meest efficiënte beheermodel voor ICT-infrastructuur. Als ICT-infrastructuurspecialist met focus op private cloud, security en systems management, adviseert en ondersteunt Nalta haar klanten van begin tot eind bij hun IT-projecten. Zij realiseren dit met een innovatief productportfolio en door waarde toe te voegen met professional services.

Zapphire B.V. (Hoogeveen) 
Zapphire BV is een ontwikkel-, verkoop- en serviceorganisatie voor webbased oplossingen en branche specifieke kennisproducten. Zapphire BV onderhoudt hiertoe eigen labels in de markt en werkt exclusief voor opdrachtgevers aan maatwerkoplossingen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.